Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Jin, Qunli"'
Publikováno v:
Chemical and Biological Technologies in Agriculture, Vol 10, Iss 1, Pp 1-11 (2023)
Abstract A novel polysaccharide PSRa-2 was purified from Stropharia rugosoannulata fruiting bodies using high pressure homogenization-assisted dual enzyme method, ion exchange, and gel chromatography. The PSRa-2 was characterized via FT-IR, HPAEC, SE
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08272bbd847b4dc5bc9919b43ea98422
Autor:
Shen, Yingyue, Li, Hewen, Li, Qiuyue, Ge, Ningkui, Song, Tingting, Liu, Yalan, Feng, Zhan, Jin, Qunli, Cai, Weiming
Publikováno v:
Waste & Biomass Valorization; Apr2024, Vol. 15 Issue 4, p2191-2200, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Song, Tingting, Zhang, Zuofa, Jin, Qunli, Feng, Weilin, Shen, Yingyue, Fan, Lijun, Cai, Weiming
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Nov2021, Vol. 58 Issue 11, p4091-4101, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 48:1057-1064
Summary Flammulina velutipes is one of the most popular edible mushrooms consumed all around the world. This study evaluates the antioxidant potential of four varieties of F. velutipes with different colour (snowy white, off-white, yellow, snuff colo
Publikováno v:
Carbohydrate polymers. 152
A delignification method was employed to extract the polysaccharide from the fruiting body of Phellinus baumii. The three parameters, processing temperature, ratio of water to raw material and amount of acetic acid every time were optimized using the