Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Jimoh Wasiu Adeyemi"'
Publikováno v:
Al-Qadisiyah Journal For Agriculture Sciences, Vol 10, Iss 2, Pp 389-393 (2020)
The quality of Heteroclarias with increased storage time using Quality Index Method (QIM) was evaluated. 140 live samples of Heteroclarias (average weight 230 + 7g) were used for the study. QIM was used to evaluate the key parameters in fish deterior
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/350f7b799efc4b24b0462f43afd3f5e6
Autor:
JIMOH Wasiu Adeyemi
Publikováno v:
The Iraqi Journal of Agricultural science, Vol 51, Iss 4 (2020)
Dietary replacement of soybean meal by toasted sunflower meal in Clarias gariepinus diet was investigated in a 56-day feeding trial using growth, body composition, digestibility, haematology and liver histology as indices of assessment. Sunflower see
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4aef587a68354789b3036946e34ea8ac
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances June 2024 4
Publikováno v:
In Food and Humanity May 2024 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Heliyon January 2020 6(1)
Publikováno v:
Journal of Aquatic Food Product Technology. 31:649-657
Autor:
Ayeloja, Ahmed Ayodeji1 (AUTHOR) ayeloja.aa@unilorin.edu.ng, Jimoh, Wasiu Adeyemi1 (AUTHOR), Yusuf, Yusuf O.1 (AUTHOR), Omotoye, Tolulope S.1 (AUTHOR), Abegunde, Emmanuel O.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Feb2022, Vol. 46 Issue 2, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Al-Qadisiyah Journal For Agriculture Sciences, Vol 10, Iss 2, Pp 389-393 (2020)
The quality of Heteroclarias with increased storage time using Quality Index Method (QIM) was evaluated. 140 live samples of Heteroclarias (average weight 230 + 7g) were used for the study. QIM was used to evaluate the key parameters in fish deterior