Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Jimenez Pacheco, Hugo Guillermo"'
Autor:
Jimenez Pacheco, Hugo Guillermo1 (AUTHOR) abdel.portocarrero@ucsm.edu.pe, Portocarrero Banda, Abdel Alejandro1 (AUTHOR) eric.vilca@ucsm.edu.pe, Vilca Cayllahua, Eric Ivan1 (AUTHOR) lmiranda@ucsm.edu.pe, Miranda Ramos, Lilia Mary1 (AUTHOR), Alvarez Tohalino, Victor Ludgardo2 (AUTHOR) vtohalino@unsa.edu.pe, Del Carpio Beltran, Herbert Jesús3 (AUTHOR) hdelcarpio@continental.edu.pe, Delgado Sarmiento, Pavel Kewin2 (AUTHOR) pdelgados@unsa.edu.pe
Publikováno v:
Energies (19961073). Apr2023, Vol. 16 Issue 7, p3047. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bejarano-Meza, Maria, Deza-Carrasco, Fabricio Eduardo, Salinas-Herrera, Sofia, Flores-Calla, Susan, Jimenez-Pacheco, Hugo Guillermo
Publikováno v:
Molecules; Jan2024, Vol. 29 Issue 2, p534, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Refrigeration 2009 32(5):953-959
Autor:
Del Carpio Salas, Miguel Angel, Ancco, Midwar, Linares Flores Castro , Antonio Erick, Ancco-Loza, Rodolfo, Jimenez Pacheco *, Hugo Guillermo
Publikováno v:
Revista de Investigaciones Altoandinas; Vol. 23 No. 1 (2021); 26-36
Revista de Investigaciones Altoandinas; Vol. 23 Núm. 1 (2021); 26-36
Revista de Investigaciones Altoandinas
Universidad Nacional del Altiplano
instacron:UNAP
Revista de Investigaciones Altoandinas; Vol. 23 Núm. 1 (2021); 26-36
Revista de Investigaciones Altoandinas
Universidad Nacional del Altiplano
instacron:UNAP
Corn (Zea Mays) is the most cultivated cereal in the world and this is a staple food for human beings that is why in recent years they are looking for alternatives to improve their production. On the other hand, whey is a residual effluent from the d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::1bafc9eba310e1a20052475f2c4133ee
https://huajsapata.unap.edu.pe/index.php/ria/article/view/229
https://huajsapata.unap.edu.pe/index.php/ria/article/view/229
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Diaz Vento, Ingrid Mirna
Publikováno v:
UCSM-Tesis
Universidad Católica de Santa María
instacron:UCSM
Universidad Católica de Santa María
instacron:UCSM
La seguridad de energía y el consumo excesivo de combustibles de origen fósil, el incremento de contaminantes y el cambio climático nos hacen buscar nuevas fuentes de energía, la biomasa de origen lignocelulósico de residuos de poda de uva surge
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::156bb1b766a9ed90d809b1342bca2d77
http://tesis.ucsm.edu.pe/repositorio/handle/20.500.12920/11378
http://tesis.ucsm.edu.pe/repositorio/handle/20.500.12920/11378