Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Jimenez Alvarado R"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Estrada-Fernández, A.G., Román-Guerrero, A., Jiménez-Alvarado, R., Lobato-Calleros, C., Alvarez-Ramirez, J., Vernon-Carter, E.J.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2018 221:35-44
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mena Zepeda, Alvarez Vera J, Jimenez Alvarado R, Ortiz Zepeda M, Alvarado Ibarra M, Lopez Hernandez M
Publikováno v:
Journal of Leukemia.
Introduction: Chronic myeloid leukemia Ph+ (CML) is a myeloproliferative neoplasm that originates in a pluripotent and abnormal bone marrow cell, consistently associated with the BCR-ABL fusion gene, 1 located on the Ph chromosome, represents 15% of
Autor:
Pimentel-Gonzalez, D. J., Jimenez-Alvarado, R., Hernandez-Fuentes, A. D., Figueira, A.C., Suarez-Vargas, A., Campos-Montiel, R. G.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
The effect of temperature on the phenol content, flavonoids content, hydroxymethylfurfural (HMF) and antioxidant activity (DPPH and ABTS) in five artisanal honeys of different floral origins was investigated. The total phenol and total flavonoid cont
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c5bd52f010f070ac40fd03625257a9d3
Autor:
Garcia-Marquez, E., Roman-Guerrero, A., Perez-Alonso, C., Cruz-Sosa, F., Jimenez-Alvarado, R., Eduardo Jaime Vernon-Carter
Publikováno v:
Universidad Autónoma del Estado de México
UAEMEX
Redalyc-UAEMEX
Universidad Autónoma Metropolitana
UAM
Redalyc-UAM
ResearcherID
Revista Mexicana de Ingeniería Química (México) Num.1 Vol.11
UAEMEX
Redalyc-UAEMEX
Universidad Autónoma Metropolitana
UAM
Redalyc-UAM
ResearcherID
Revista Mexicana de Ingeniería Química (México) Num.1 Vol.11
"The effect of solvent and extraction temperature on the initial antioxidant activity (AA) and total phenolic content (TPC) of Muitle (Justicia spicigera) extracts and their decay upon storage at dierent pH values was studied. Extraction with aqueous
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f13ad323acff67dcfd256c837b8b1265
http://www.redalyc.org/articulo.oa?id=62024415001
http://www.redalyc.org/articulo.oa?id=62024415001
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.