Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Jimborean, Anamaria Mirela"'
Autor:
Semeniuc, Cristina Anamaria, Mandrioli, Mara, Socaci, Beatrice Sabrina, Socaciu, Maria-Ioana, Fogarasi, Melinda, Podar, Andersina Simina, Michiu, Delia, Jimborean, Anamaria Mirela, Mureşan, Vlad, Ionescu, Simona Raluca, Gallina Toschi, Tullia
Publikováno v:
In International Dairy Journal October 2022 133
Autor:
Michiu, Delia, Semeniuc, Cristina Anamaria, Socaciu, Maria-Ioana, Fogarasi, Melinda, Rotar, Ancuţa Mihaela, Jimborean, Anamaria Mirela, Cuibus, Lucian
Publikováno v:
Dairy; Sep2024, Vol. 5 Issue 3, p576-589, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cristina Anamaria Semeniuc, Mara Mandrioli, Matilde Tura, Beatrice Sabrina Socaci, Maria-Ioana Socaciu, Melinda Fogarasi, Delia Michiu, Anamaria Mirela Jimborean, Vlad Mureşan, Simona Raluca Ionescu, Mihaela Ancuţa Rotar, Tullia Gallina Toschi
Publikováno v:
Foods; Volume 12; Issue 8; Pages: 1703
This study aimed to formulate a Gouda-type cheese from cow’s milk, flavored with lavender flower powder (0.5 g/L matured milk), ripened for 30 days at 14 °C and 85% relative humidity. Physicochemical, microbiological, and textural characteristics,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7282f576cd9920ba41d224a05c787498
https://hdl.handle.net/11585/926079
https://hdl.handle.net/11585/926079