Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "Jiménez, Elena Carrasco"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 3 of 3 pro vyhledávání: '"Jiménez, Elena Carrasco"'
1
Akademický článek
Inter-strain variability on the cardinal parameters (pH and Aw) of clinical and food isolates of Listeria monocytogenes using turbidimetric measurements
Autor: Heredia, Salud María Serrano, Le Marc, Yvan, Martín, Javier Sánchez, Possas, Arícia, Jiménez, Elena Carrasco, Díaz, Antonio Valero
Publikováno v: In International Journal of Food Microbiology 2 February 2024 411
Zobrazit plný text záznamu
2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 5 Akademické články
  • 3 predictive microbiology
  • 2 acid stress
  • 2 growth rate
  • 2 listeria monocytogenes
  • 2 osmotic stress
  • 2 survival
  • 1 acid
  • 1 animal health
  • 1 antimicrobial resistance
  • 1 biofilm formation
  • 1 cheese
  • 1 control strategies
  • 1 cross-contamination
  • 1 escherichia-coli
  • 1 essential oils
  • 1 european union
  • 1 fish as food
  • 1 fishery products
  • 1 food chain
  • 1 food preservation
  • 1 food safety
  • 1 growth
  • 1 growth limits
  • 1 kinetics
  • 1 lethal
  • 1 meat
  • 1 meat products
  • 1 one health
  • 1 public health
  • 1 reduce salmonella
  • 1 risk-assessment
  • 1 rte foods
  • 1 salmonella
  • 1 salmonellosis
  • 1 stresses
  • 1 temperature
  • 1 thermal inactivation
  • 1 values (ethics)
  • 1 water activity foods
  • 2 elsevier b.v.
  • 1 elsevier
  • 1 elsevier science publishers
  • 1 mdpi
  • 4 international journal of food microbiology
  • 1 animals
  • 2 Science Citation Index Expanded
  • 1 MEDLINE
  • 1 ScienceDirect
  • 1 Academic Search Ultimate

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......