Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Jideani, I. A."'
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Jul2002, Vol. 5 Issue 2, p351-357. 7p. 2 Charts.
Autor:
Jideani, V. A., Jideani, I. A.
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 9, No 31 (2010); 4826-4835
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
A model for education and promoting food science and technology (FST) as a career among high school students and the public is proposed. Important as FST may be, there has been a general down trend in the number of students enrolling for the course i
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition; 1991, Vol. 41 Issue 1, p27-34, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jideani, V. A., Jideani, I. A.
Publikováno v:
Journal of Food Science Education; Jul2012, Vol. 11 Issue 3, p34-42, 9p
Autor:
Jideani, Victoria, Nkama, Iro, Agbo, Ediga, Jideani, Israel, Jideani, V A, Nkama, I, Agbo, E B, Jideani, I A
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition; Mar2001, Vol. 56 Issue 1, p23-36, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.