Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Jiao Wenwen"'
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 565, p 01011 (2024)
Based on an extensive investigation, this paper conducts a comprehensive analysis of the existing safety facilities on rural roads with low traffic volume in China. It quantifies the indicators for identifying high-risk sections and provides a detail
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c28769790ee94d15a558803ed22802ef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hao-Fen Xie, Ming Zhao, Jiang Bin, Li Chongping, Yan Ma, Nian Bo, Liu Qianting, Zhang Zhengyan, Guo Tianjie, Li Hongye, Tie-Jun Ling, Jiao Wenwen, Liu Mingli, Chen Lijiao
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 68:4946-4954
Tannase (E.C. 3.1.1.20) is hypothesized to be involved in the metabolism of gallates and gallic acid (GA) in pu-erh tea fermentation. In this work, we measured tannase in Aspergillus niger fermented tea leaves and confirmed the production of fungal t
Autor:
Chao Yi, Jiao Wenwen, Nian Bo, Caiyou Lv, Ma Yan, Ming Zhao, Jiang Bin, Shi Xingyun, Liu Qianting, Chen Lijiao
Publikováno v:
ELECTROPHORESIS. 40:2837-2844
Tea is the second most widely consumed beverage and contains various bioactive compounds. A simple method to analyze these compounds is of great scientific and commercial interest. In this work, a 30 min HPLC method was developed using a simple gradi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Proceedings of SPIE; May 2022, Vol. 12249 Issue: 1 p122493Q-122493Q-6, 1102444p
Autor:
Chen Lijiao, Su Xiaoqin, Ming Zhao, Liu Mingli, Yongying Mu, Nian Bo, Zhang Zhengyan, Liu Qianting, Jiang Bin, Dao-ping Wang, Yan Ma, Tie-Jun Ling, Jiao Wenwen, Ying-hong Pan
Publikováno v:
Food chemistry. 334
Post-fermented Pu-erh tea (PFPT) is a microbially-fermented tea with distinct sensory qualities and multiple health benefits. Aspergillus are the dominant fungi in the fermentation and the main contributors to the characteristics of PFPT, so their un