Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Jiang, Xianda"'
Autor:
Liu, Chunxiao1 (AUTHOR) lcx@jaas.ac.cn, Jiang, Xianda2 (AUTHOR) 2022804166@stu.njau.edu.cn, Liu, Susha1 (AUTHOR) 20230986@jaas.ac.cn, Liu, Yilong3 (AUTHOR) mz120231498@stu.yzu.edu.cn, Li, Hui1 (AUTHOR) 20010005@jaas.ac.cn, Wang, Zhonghua1 (AUTHOR) 20091204@jaas.ac.cn, Kan, Jialiang1 (AUTHOR) 201800701@jaas.ac.cn, Yang, Qingsong1 (AUTHOR) 20030003@jaas.ac.cn, Li, Xiaogang1,2,3 (AUTHOR) 20000003@jaas.ac.cn
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Mar2024, Vol. 25 Issue 5, p2971. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Feng, Shengjun, Shen, Yanghui, Xu, Huinan, Dong, Junyang, Chen, Kexin, Xiang, Yu, Jiang, Xianda, Yao, Chenjie, Lu, Tao, Huan, Weiwei, Wang, Huasen
Publikováno v:
Antioxidants; Volume 10; Issue 12; Pages: 1973
Antioxidants, Vol 10, Iss 1973, p 1973 (2021)
Antioxidants
Antioxidants, Vol 10, Iss 1973, p 1973 (2021)
Antioxidants
Greenhouse vegetable production (GVP) has grown rapidly and has become a major force for cucumber production in China. In highly intensive GVP systems, excessive fertilization results in soil acidification, increasing Cd accumulation and oxidative st