Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Jiang, Mengtong"'
Autor:
Jiang, Mengtong, Liu, Yuxin, Xue, Hongjian, Wang, Yiqi, Wang, Conggang, Yang, Fan, Li, Xianzhen
Publikováno v:
In Protein Expression and Purification August 2023 208-209
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cai, Shuo, Jiang, Mengtong, Zhao, Kexuan, Huang, Xiaozheng, Fei, Fei, Cao, Bei, Cui, Xiaobin, Duan, Jin-ao, Zhao, Ming, Han, Shuying, Liu, Rui
Publikováno v:
In LWT July 2021 147
Publikováno v:
International Journal of Managing Projects in Business, 2019, Vol. 13, Issue 2, pp. 312-339.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/IJMPB-05-2018-0101
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ming Zhao, Xun Liu, Rui Liu, Cai Shuo, Yunfeng Zheng, Jin-Ao Duan, Zhao Kexuan, Shuying Han, Jiang Mengtong
Publikováno v:
Chinese Herbal Medicines. 13:261-266
Objective As an important food therapy product with traditional Chinese medicine (TCM) applications, donkey-hide gelatin (Asini Corii Colla, ACC) has been used for thousands of years. However, till now few effective strategy had been proposed to dist
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jiang Mengtong, Zhao Kexuan, Chen Shengjun, Jin-Ao Duan, Xiaozheng Huang, Shuying Han, Song Li, Ming Zhao, Cai Shuo, Rui Liu
Publikováno v:
Food Chemistry. 363:130347
Gelatin and gelatin-based derivatives have been attracting worldwide attention as health-food ingredients. Deer horn gelatin (DCG), a well-known and expensive gelatin food in Asia, has suffered adulterants by adding deer-hide gelatin (DHG) in it. How
Autor:
Ming Zhao, Xiaobin Cui, Bei Cao, Rui Liu, Zhao Kexuan, Shuying Han, Fei Fei, Jin-Ao Duan, Jiang Mengtong, Cai Shuo, Xiaozheng Huang
Publikováno v:
LWT. 147:111590
Gelatins are important and frequently-used food additives, but the quality control of gelatins is always an intractable problem in routine analysis. In this work, a new strategy for simultaneously rapid identification and quantification of gelatins f