Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Jiang, Guochuan"'
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules June 2024 271 Part 2
Autor:
Fu, Yuan, Shi, Xinhua, Li, Furui, Yan, Xiaohui, Li, Bozheng, Luo, Yuan, Jiang, Guochuan, Liu, Xuejun, Wang, Liyan
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2023 52
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2022 16
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2022 50 Part A
Autor:
Jiang, Guochuan, Sun, Hongrui, Sun, Hongjiao, Fu, Yuan, Li, Xuefeng, Wang, Liyan, Liu, Xuejun
Publikováno v:
In Food Research International July 2022 157
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods; Feb2024, Vol. 13 Issue 3, p465, 19p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Coatings, Vol 11, Iss 1432, p 1432 (2021)
Coatings; Volume 11; Issue 11; Pages: 1432
Coatings; Volume 11; Issue 11; Pages: 1432
The effect of Auriculariacornea (AC) as an alternative for pork fat on the physico-chemical properties and sensory characteristics of cooked sausage were evaluated. The results indicated that replacement of pork fat with AC led to a significant incre