Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Jiamjariyatam, Rossaporn"'
Autor:
Mahingsapun, Rattiyakorn, Tantayotai, Prapakorn, Panyachanakul, Titiporn, Samosorn, Siritron, Dolsophon, Kulvadee, Jiamjariyatam, Rossaporn, Lorliam, Wanlapa, Srisuk, Nantana, Krajangsang, Sukhumaporn
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2022 48
Autor:
Jiamjariyatam, Rossaporn, Samosorn, Siritron, Dolsophon, Kulvadee, Tantayotai, Prapakorn, Lorliam, Wanlapa, Krajangsang, Sukhumaporn
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology; 2024, Vol. 22 Issue 6, p1111-1126, 16p
Autor:
Puntawonnawin, Chonticha, Ruknetrsakhon, Pakkapong, Rattanapairoj, Thanyanat, Kaenthong, Sirinun, Thongrod, Weena, Jiamjariyatam, Rossaporn
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology; 2024, Vol. 22 Issue 4, p804-818, 15p
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology; 2024, Vol. 22 Issue 4, p648-666, 19p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jiamjariyatam, Rossaporn1 (AUTHOR) rossaporn@g.swu.ac.th, Samosorn, Siritron1 (AUTHOR), Dolsophon, Kulvadee1 (AUTHOR), Tantayotai, Prapakorn2 (AUTHOR), Lorliam, Wanlapa2 (AUTHOR), Krajangsang, Sukhumaporn2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Oct2022, Vol. 46 Issue 10, p1-10. 10p.
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology. :1-19
This study investigated the effects of jasmine rice flour, glutinous rice flour, and potato flour on the physical, sensory properties and consumer acceptance of biscuits. The biscuits were made using varying ratios of jasmine rice flour: glutinous ri
Autor:
Jiamjariyatam, Rossaporn, Phucharoenrak, Pakkapong, Samosorn, Siritron, Dolsophon, Kulvadee, Lorliam, Wanlapa, Krajangsang, Sukhumaporn, Tantayotai, Prapakorn
Publikováno v:
Scientific World Journal; 9/21/2023, p1-8, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jiamjariyatam, Rossaporn1 (AUTHOR) rossaporn@g.swu.ac.th, Krajangsang, Sukhumaporn1 (AUTHOR), Lorliam, Wanlapa1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology. Apr2023, p1-21. 21p. 2 Illustrations, 4 Charts.