Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Jia GS"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xu YH; National Institute of Biological Sciences, Beijing 102206, China., Suo F; National Institute of Biological Sciences, Beijing 102206, China., Zhang XR; National Institute of Biological Sciences, Beijing 102206, China., Du TY; National Institute of Biological Sciences, Beijing 102206, China., Hua Y; National Institute of Biological Sciences, Beijing 102206, China., Jia GS; National Institute of Biological Sciences, Beijing 102206, China., Zheng JX; National Institute of Biological Sciences, Beijing 102206, China., Du LL; National Institute of Biological Sciences, Beijing 102206, China.; Tsinghua Institute of Multidisciplinary Biomedical Research, Tsinghua University, Beijing 102206, China.
Publikováno v:
Genome biology and evolution [Genome Biol Evol] 2024 Oct 11. Date of Electronic Publication: 2024 Oct 11.
Autor:
Brysch-Herzberg M; Laboratory for Wine Microbiology, Department International Business, Heilbronn University, Heilbronn, Germany., Jia GS; National Institute of Biological Sciences, Beijing, China., Sipiczki M; Department of Genetics and Applied Microbiology, University of Debrecen, Debrecen, Hungary., Seidel M; Laboratory for Wine Microbiology, Department International Business, Heilbronn University, Heilbronn, Germany., Zhang WC; National Institute of Biological Sciences, Beijing, China., Du LL; National Institute of Biological Sciences, Beijing, China.; Tsinghua Institute of Multidisciplinary Biomedical Research, Tsinghua University, Beijing, China.
Publikováno v:
Yeast (Chichester, England) [Yeast] 2024 Mar; Vol. 41 (3), pp. 108-127. Date of Electronic Publication: 2024 Mar 07.
Autor:
Lyu XH; National Institute of Biological Sciences, Beijing, China., Suo F; National Institute of Biological Sciences, Beijing, China., Li W; National Institute of Biological Sciences, Beijing, China., Jia GS; National Institute of Biological Sciences, Beijing, China., Yang YS; National Institute of Biological Sciences, Beijing, China., Du LL; National Institute of Biological Sciences, Beijing, China.; Tsinghua Institute of Multidisciplinary Biomedical Research, Tsinghua University, Beijing, China.
Publikováno v:
MicroPublication biology [MicroPubl Biol] 2024 Feb 05; Vol. 2024. Date of Electronic Publication: 2024 Feb 05 (Print Publication: 2024).
Autor:
Brysch-Herzberg M; Laboratory for Wine Microbiology, Department International Business, Heilbronn University of Applied Sciences, Heilbronn, Germany., Jia GS; National Institute of Biological Sciences, Beijing, China., Sipiczki M; Department of Genetics and Applied Microbiology, University of Debrecen, Debrecen, Hungary., Seidel M; Laboratory for Wine Microbiology, Department International Business, Heilbronn University of Applied Sciences, Heilbronn, Germany., Li W; National Institute of Biological Sciences, Beijing, China., Assali I; Laboratory for Wine Microbiology, Department International Business, Heilbronn University of Applied Sciences, Heilbronn, Germany., Du LL; National Institute of Biological Sciences, Beijing, China.; Tsinghua Institute of Multidisciplinary Biomedical Research, Tsinghua University, Beijing, China.
Publikováno v:
Yeast (Chichester, England) [Yeast] 2023 Jul; Vol. 40 (7), pp. 237-253. Date of Electronic Publication: 2023 May 27.