Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Jia, Jingze"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
LIU Yuying, QU Jiayi, CAO Jiashuo, CHEN Xingping, REN Yanan, JIA Jingze, ZHANG Hongxia, XU Naifeng
Publikováno v:
Journal of Shanghai Normal University (Natural Sciences), Vol 50, Iss 2, Pp 207-215 (2021)
Vegetables not only play important roles in people's daily diet,but also make great contributions to the agricultural product export trade in China.However,the pollution of heavy metals has gradually become one of the significant factors threatening
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods; May2022, Vol. 11 Issue 5, p624, 1p
Novel Latex Microsphere Immunochromatographic Assay for Rapid Detection of Cadmium Ion in Asparagus.
Autor:
Xu N; Institute of Engineering Food, College of Life Sciences, Shanghai Normal University, 100 Guilin Road, Xuhui District, Shanghai 200234, China., Zhu Q; Institute of Engineering Food, College of Life Sciences, Shanghai Normal University, 100 Guilin Road, Xuhui District, Shanghai 200234, China., Zhu J; Institute of Engineering Food, College of Life Sciences, Shanghai Normal University, 100 Guilin Road, Xuhui District, Shanghai 200234, China., Jia J; Institute of Engineering Food, College of Life Sciences, Shanghai Normal University, 100 Guilin Road, Xuhui District, Shanghai 200234, China., Wei X; Department of Food Science & Technology, School of Agriculture and Biology, Shanghai Jiao Tong University, 800 Dongchuan Road, Minhang District, Shanghai 200240, China., Wang Y; Institute of Engineering Food, College of Life Sciences, Shanghai Normal University, 100 Guilin Road, Xuhui District, Shanghai 200234, China.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2021 Dec 29; Vol. 11 (1). Date of Electronic Publication: 2021 Dec 29.