Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Jha, Yogesh"'
Autor:
Jha, Yogesh, Schneider, Fabien, Arnaert, Antonia, Ponzoni, Norma, Merce Rocaspana, Tshialala, Didier M, Kabore, Serge, Zoumanan Debe, Canisius, Elisabeth, Ledger, Elizabeth, Hiffler, Laurent, Msf Paediatric Days
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5b684f48b8b9bdb3ff6e8580f93ce576
Autor:
Jha Yogesh Kumar, Tamiru Kasaye Atlaw
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Technology.
This study evaluated the effect of germination on the chemical composition and functional properties of fenugreek seed flour. The study was conducted at Addis Ababa Institute of Technology in Food Engineering laboratory. Fenugreek seed was germinated
Publikováno v:
International Journal of Nutrition and Food Sciences. 7:110
This study evaluated the effect of germination on the chemical compositionand functional propertiesof fenugreek seed flour. Germinated fenugreek flour had higher crude protein 29.89% in fenugreek flour germinated for 72h followed by 29.36% in fenugre
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.