Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"Jesus Varela"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista Peruana de Ciencias de la Actividad Física y Deporte. 8:1073-1082
Objective: To determine the Effects of a Program of Physical Activity with Music (PAFCM) for 12 weeks, on anthropometric variables, the maximum consumption of oxygen and the physical capacities in a group of children from a School in the City of Bogo
Publikováno v:
In Revista Espanola de Investigacion en Marketing ESIC March 2013 17(1):83-104
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Richard H. Stadler, Pascal Mottier, Thomas Bessaire, Claudia Mujahid, Bjorn Eriksen, Thierry Delatour, Thomas Stroheker, Alexandre Panchaud, Yves-Alexis Hammel, Jesus Varela
Publikováno v:
Food additivescontaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposurerisk assessment. 38(12)
Residues of ethylene oxide (EO), a banned fumigant in the EU, were found at amounts above the maximum residue limit (MRL) in carob (locust) bean gum (additive E410). The pesticide entered the food chain via stabiliser blends that are used as minor in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jesus Varela, Celine Lesueur, Richard H. Stadler, Sander Koster, Cristina Cruz-Hernandez, Julie Roïz, Julie Moulin, Johannes Hielscher, Hervé Simian
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants: Part A. 37:69-83
The contamination of foods with mineral oil hydrocarbons (MOH) is a serious concern, requiring in most cases tedious mitigation measures that span across the whole food supply chain. A major issue today is the significant variability of the results g