Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Jeršek, Barbka"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zahija, Iva1 (AUTHOR), Jeršek, Barbka1 (AUTHOR), Demšar, Lea1 (AUTHOR), Polak, Mateja Lušnic1 (AUTHOR), Polak, Tomaž1 (AUTHOR) tomaz.polak@bf.uni-lj.si
Publikováno v:
Toxins. Jan2023, Vol. 15 Issue 1, p25. 16p.
Publikováno v:
Toxins; Apr2024, Vol. 16 Issue 4, p173, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Radinović, Suzana
Namen dela je bil ugotoviti znanje s področja dobre higienske prakse (DHP) pri zaposlenih (58) v izbranem živilskem obratu. Za zaposlene smo s področja DHP izvedli tudi izobraževanje. Znanje smo ocenili z anketo, ki smo jo izvedli pred izobražev
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::222d9798ebef875e01cfa4255a0e85b9
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-146961
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-146961
Autor:
Ravnikar, Maruša
Uporaba fungicidov za zatiranje plesni, ki povzročajo kvar sadja in zelenjave, je vse bolj omejena. Vzroki so v dolgoletni preobsežni uporabi fitofarmacevtskih sredstev (FFS), razvoju novih sevov plesni, ki so prilagojeni ali celo odporni proti fun
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::d864571a4853a96efa0ad3c352d0dbad
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-140487
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-140487
Autor:
Pavlovič, Brina
Plesni vrste Penicillium expansum povzročajo gnilobo številnih živil, med katerimi so te plesni najpogostejši kontaminanti jabolk. Ker plesni vrste P. expansum lahko tvorijo patulin, predstavljajo tudi tveganje za varnost živil. Glavni namen del
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::922d76e1c6445b12e41352ed07ecdb84
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=162218&dn=
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=162218&dn=
Autor:
Grum, Barbara
Mikroalge so zaradi sposobnosti proizvajanja širokega spektra organskih spojin, med katerimi imajo številne bioaktivne lastnosti, vse bolj proučevane na različnih znanstvenih področjih. Med temi spojinami so še posebej zanimive tiste s protimik
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::c9cb377490874b854bf03f683536d628
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=131597
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=131597
Autor:
Zupanc, Anja
Mikroalge proizvajajo zunaj- in znotrajcelične presnovke z različnimi biološkimi aktivnostmi, kot so protibakterijske in protiadhezivne lastnosti, zato so zanimive na različnih področjih, vključno pri preprečevanju obolenj v ustni votlini. Nam
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::904ad2da85ba56cf03eefa97c84a1547
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=130852
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=130852