Zobrazeno 1 - 10
of 93
pro vyhledávání: '"Jeong, Sang Chul"'
Autor:
Zhang, Lin, Koyyalamudi, Sundar Rao, Jeong, Sang Chul, Reddy, Narsimha, Bailey, Trevor, Longvah, T.
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 6 November 2013 98(2):1458-1465
Autor:
Zhang, Lin, Ravipati, Anjaneya S., Koyyalamudi, Sundar R, Jeong, Sang Chul, Reddy, Narsimha, Bartlett, John, Smith, Paul T., de la Cruz, Mercedes, Monteiro, Maria Cândida, Melguizo, Ángeles, Jiménez, Ester, Vicente, Francisca
Publikováno v:
In Asian Pacific Journal of Tropical Medicine September 2013 6(9):673-681
Publikováno v:
In Nutrition May 2012 28(5):527-531
Autor:
Jeong, Sang Chul, Jeong, Yong Tae, Yang, Byung Keun, Islam, Rezuanul, Koyyalamudi, Sundar Rao, Pang, Gerald, Cho, Kai Yip, Song, Chi Hyun
Publikováno v:
In Nutrition Research 2010 30(1):49-56
Publikováno v:
Chinese Medicine, Vol 7, Iss 1, p 26 (2012)
Abstract Background This study aims to determine the relationship between the antioxidant and anti-inflammatory activities of the thirteen herbs and two fungi extracts, and their total phenolic and flavonoid contents. Methods Antioxidant activities w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/209904bb79974f4e92d115bb14ec6898
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.