Zobrazeno 1 - 10
of 645
pro vyhledávání: '"Jemiola-Rzeminska M"'
Autor:
Zambrano P; Department of Bioscience, School of Natural Sciences, Technical University of Munich, Lichtenbergstrasse 4, 85748, Garching, Germany. Electronic address: pablo.zambrano@tum.de., Manrique-Moreno M; Faculty of Natural of Exact Sciences, Chemistry Institute, University of Antioquia, A.A. 1226, Medellin, 050010, Antioquia, Colombia., Petit K; LabMAT, Department of Civil and Environmental Engineering, University of Bío-Bío, Concepción, Chile., Colina JR; Facultad de Medicina y Ciencia, Universidad San Sebastián, Lientur 1457, Concepción 4080871, Chile., Jemiola-Rzeminska M; Malopolska Centre of Biotechnology, Jagiellonian University, Kraków, Poland; Faculty of Biochemistry, Biophysics and Biotechnology, Jagiellonian University, Kraków, Poland., Suwalsky M; Facultad de Medicina, Universidad Católica de La Santísima Concepción, Concepción, Chile., Strzalka K; Malopolska Centre of Biotechnology, Jagiellonian University, Kraków, Poland; Faculty of Biochemistry, Biophysics and Biotechnology, Jagiellonian University, Kraków, Poland. Electronic address: kazimierz.strzalka@uj.edu.pl.
Publikováno v:
Biochemical and biophysical research communications [Biochem Biophys Res Commun] 2024 May 21; Vol. 709, pp. 149806. Date of Electronic Publication: 2024 Mar 19.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zambrano P; Facultad de Ciencias Químicas, Universidad de Concepción, Concepción, Chile. Electronic address: pablo.zambrano@tum.de., Jemiola-Rzeminska M; Malopolska Centre of Biotechnology, Jagiellonian University, Kraków, Poland; Faculty of Biochemistry, Biophysics and Biotechnology, Jagiellonian University, Kraków, Poland., Muñoz-Torrero D; Laboratory of Medicinal Chemistry (CSIC Associated Unit), Faculty of Pharmacy and Food Sciences, University of Barcelona, Barcelona, Spain; Institute of Biomedicine (IBUB), University of Barcelona, Barcelona, Spain., Suwalsky M; Facultad de Medicina, Universidad Católica de la Santísima Concepción, Concepción, Chile., Strzalka K; Malopolska Centre of Biotechnology, Jagiellonian University, Kraków, Poland; Faculty of Biochemistry, Biophysics and Biotechnology, Jagiellonian University, Kraków, Poland.
Publikováno v:
Biophysical chemistry [Biophys Chem] 2023 Sep; Vol. 300, pp. 107061. Date of Electronic Publication: 2023 Jun 07.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Colina JR; Facultad de Ciencias Químicas, Universidad de Concepción, Concepción, Chile. Electronic address: jcolina@udec.cl., Suwalsky M; Facultad de Medicina, Universidad Católica de la Santísima Concepción, Concepción, Chile., Petit K; Facultad de Ciencias Químicas, Universidad de Concepción, Concepción, Chile., Contreras D; Facultad de Ciencias Químicas, Universidad de Concepción, Concepción, Chile., Manrique-Moreno M; Faculty of Exact and Natural Sciences, University of Antioquia, Medellin, Colombia., Jemiola-Rzeminska M; Malopolska Centre of Biotechnology, Jagiellonian University, Krakow, Poland; Faculty of Biochemistry, Biophysics and Biotechnology, Jagiellonian University, Krakow, Poland., Strzalka K; Malopolska Centre of Biotechnology, Jagiellonian University, Krakow, Poland; Faculty of Biochemistry, Biophysics and Biotechnology, Jagiellonian University, Krakow, Poland.
Publikováno v:
Biophysical chemistry [Biophys Chem] 2022 Feb; Vol. 281, pp. 106738. Date of Electronic Publication: 2021 Dec 09.
Autor:
Zambrano P; Facultad de Ciencias Químicas, Universidad de Concepción, Concepción 4030000, Chile., Suwalsky M; Facultad de Medicina, Universidad Católica de la Santísima Concepción, Concepción 4030000, Chile., Jemiola-Rzeminska M; Malopolska Centre of Biotechnology, Jagiellonian University, 30-387 Kraków, Poland.; Faculty of Biochemistry, Biophysics and Biotechnology, Jagiellonian University, 30-387 Kraków, Poland., Gallardo-Nelson MJ; School of Medicine, University of Atacama, Copiapó 1530000, Chile., Strzalka K; Malopolska Centre of Biotechnology, Jagiellonian University, 30-387 Kraków, Poland.; Faculty of Biochemistry, Biophysics and Biotechnology, Jagiellonian University, 30-387 Kraków, Poland., Muñoz-Torrero D; Laboratory of Medicinal Chemistry (CSIC Associated Unit), Faculty of Pharmacy and Food, Sciences, University of Barcelona (UB), E-08028 Barcelona, Spain.; Institute of Biomedicine (IBUB), University of Barcelona (UB), E-08028 Barcelona, Spain.
Publikováno v:
International journal of molecular sciences [Int J Mol Sci] 2021 Sep 03; Vol. 22 (17). Date of Electronic Publication: 2021 Sep 03.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gheraissa, Noura1 (AUTHOR), Chemsa, Ahmed Elkhalifa2,3 (AUTHOR), Cherrada, Nezar3,4 (AUTHOR), Benamor, Bilal1,5 (AUTHOR), Erol, Ebru6 (AUTHOR), Elsharkawy, Eman Ramadan7 (AUTHOR), Yassine, Bouras4,8 (AUTHOR), Messaoudi, Mohammed9 (AUTHOR), Atoki, Ayomide Victor10 (AUTHOR) atokiav@kiu.ac.ug
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2024, Vol. 27 Issue 1, p584-601. 18p.
Autor:
Seychell, Raina Marie1 (AUTHOR), El Saghir, Adam1 (AUTHOR), Vassallo, Neville1,2 (AUTHOR) neville.vassallo@um.edu.mt
Publikováno v:
Membranes. Nov2024, Vol. 14 Issue 11, p231. 20p.