Zobrazeno 1 - 10
of 119
pro vyhledávání: '"Jellicoe P"'
Publikováno v:
Orthopedic Research and Reviews, Vol Volume 12, Pp 183-188 (2020)
Ian Laxdal,1 Kevin Stockwell,1 Mark Xu,1 Jonathan Tan,1 Sheila McRae,1,2 Paul Jellicoe1 1Department of Orthopedic Surgery, University of Manitoba, Winnipeg, MB, Canada; 2Pan Am Clinic Foundation, Winnipeg, MB, CanadaCorrespondence: Ian LaxdalDepartme
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05acafc78c14432fb5d4c2408425466b
Autor:
Jiayi Lin, Yixiao Wu, Hao Wang, Matt Jellicoe, Shan He, David J. Young, Suresh Thennadil, Colin L. Raston, Charles Brennan, Bin Tian, Mostafa R. Abukhadra, Ahmed M. El-Sherbeeny
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
IntroductionPrime quality kamaboko (cooked surimi) is produced from Alaska pollock. The main challenge of using cheaper fish fillets, including Barramundi, is achieving similar textures.MethodsCombined with fish gelatin, modified starch by vortex flu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58c39aa3678d4c58af2bb3479113b303
Autor:
Thaar M.D. Alharbi, Mohammed J.K. Bashir, Anindya Nag, Wael H. Alsaedi, Matt Jellicoe, Jonathan Woon Chung Wong, Liwen Luo, Xin Xiong, Zihan Feng, Jiayue Fang, Jun Zhao, Shan He
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 17, Iss 2, Pp 105515- (2024)
Ultrathin carbon nanosheets were fabricated using renewable carbon sources. Cellulose, an important component in the food industry, was processed to form a food byproduct and used to synthesize carbon nanosheets. Both bacterial and nonbacterial cellu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af315a25a92243df802947b643083311
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mark Jellicoe, Alex Forsythe
Publikováno v:
Frontiers in Education, Vol 4 (2019)
Research attention has shifted from feedback delivery mechanisms to supporting learners to receive feedback well (Winstone et al., 2017a). Recognizing feedback and the action necessary to take the next steps are vital to self-regulated performance (Z
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/328fd2381d9643678bfd747e7adf8a0b