Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Jekel, P.A."'
Autor:
Polderman-Tijmes, J.J., Jekel, P.A., de Vries, E.J., van Merode, A.E., Floris, R., van der Laan, J.M., Sonke, T., Janssen, D.B.
Publikováno v:
Applied and environmental microbiology, 68(1), 211-218. AMER SOC MICROBIOLOGY
Applied and Environmental Microbiology, 68 (1)
Applied and Environmental Microbiology, 68 (1)
The alpha-amino acid ester hydrolase from Acetobacter turbidans ATCC 9325 is capable of hydrolyzing and synthesizing beta-lactam antibiotics, such as cephalexin and ampicillin. N-terminal amino acid sequencing of the purified alpha-amino acid ester h
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::87e41a20a1e448be8b93965081631b1f
https://research.rug.nl/en/publications/c5c4bee3-a608-4c7a-91a7-63987fb2916b
https://research.rug.nl/en/publications/c5c4bee3-a608-4c7a-91a7-63987fb2916b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Gene; 1999, Vol. 231 Issue: 1 p147-153, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wierenga, R.K., Kalk, K.H., van der Laan, J.M., Drenth, J., Hofsteenge, J., Weijer, W.J., Jekel, P.A., Beintema, J.J., Muller, F., van Berkel, W.J.H.
Publikováno v:
Oxygenases and Oxygen Metabolism
Oxygenases and Oxygen Metabolism. Tokyo: Academic Press
Oxygenases and Oxygen Metabolism. Tokyo: Academic Press
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b8ff7f8ef3004de1cb8702bada8931f2
https://research.wur.nl/en/publications/the-structure-and-function-of-p-hydroxybenzoate-hydroxylase
https://research.wur.nl/en/publications/the-structure-and-function-of-p-hydroxybenzoate-hydroxylase
Autor:
Wierenga, R.K., Kalk, K.H., van der Laan, J.M., Drenth, J., Hofsteenge, J., Weijer, W.J., Jekel, P.A., Beintema, J.J., Muller, F., van Berkel, W.J.H.
Publikováno v:
Flavins and Flavoproteins. New York: North-Holland Publishing Company
Flavins and Flavoproteins
Flavins and Flavoproteins
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2c9864a39019df31f5482b78a41684f1
https://research.wur.nl/en/publications/the-structure-of-p-hydroxybenzoate-hydroxylase-from-pseudomonas-f
https://research.wur.nl/en/publications/the-structure-of-p-hydroxybenzoate-hydroxylase-from-pseudomonas-f
Publikováno v:
Biochemistry, 25(15), 4211-4218
Biochemistry 25 (1986) 15
Biochemistry 25 (1986) 15
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::65196da1b81b7ba4f1da2e044f6dd549
https://research.wur.nl/en/publications/chemical-modification-of-tyrosine-residues-in-p-hydroxybenzoate-h
https://research.wur.nl/en/publications/chemical-modification-of-tyrosine-residues-in-p-hydroxybenzoate-h
Publikováno v:
European Journal of Biochemistry 145 (1984)
European Journal of Biochemistry, 145, 245-256
European Journal of Biochemistry, 145, 245-256
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7b6c2658799a7d4c02a25ec2783aeb82
https://research.wur.nl/en/publications/chemical-modification-of-sulfhydryl-groups-in-p-hydroxybenzoate-h
https://research.wur.nl/en/publications/chemical-modification-of-sulfhydryl-groups-in-p-hydroxybenzoate-h
Publikováno v:
European Journal of Biochemistry 176 (1988)
European Journal of Biochemistry, 176, 449-459
European Journal of Biochemistry, 176, 449-459
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f41c66eb43268e4901bfab07a6fa4dff
https://research.wur.nl/en/publications/chemical-modification-of-tyrosine-38-in-p-hydroxybenzoate-hydroxy
https://research.wur.nl/en/publications/chemical-modification-of-tyrosine-38-in-p-hydroxybenzoate-hydroxy
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.