Zobrazeno 1 - 10
of 101
pro vyhledávání: '"Jeffery DW"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ranaweera K.R. Ranaweera, Adam M. Gilmore, Susan E.P. Bastian, Dimitra L. Capone, David W. Jeffery
usc Refereed/Peer-reviewed As a robust analytical method, spectrofluorometric analysis with machine learning modelling has recently been used to authenticate wine from different regions, vintages and varieties. This preliminary study investigated whe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d3b0fbb6427a13a49926acba40067933
https://hdl.handle.net/11541.2/34841
https://hdl.handle.net/11541.2/34841
Autor:
David W. Jeffery, Dimitra L. Capone, Susan E.P. Bastian, Daniel Cozzolino, Ranaweera K.R. Ranaweera
Publikováno v:
Molecules
Molecules, Vol 26, Iss 4334, p 4334 (2021)
Molecules, Vol 26, Iss 4334, p 4334 (2021)
usc Refereed/Peer-reviewed In a global context where trading of wines involves considerable economic value, the requirement to guarantee wine authenticity can never be underestimated. With the ever-increasing advancements in analytical platforms, res
Autor:
Dimitra L. Capone, David W. Jeffery, Susan E.P. Bastian, Adam M. Gilmore, Ranaweera K.R. Ranaweera
Publikováno v:
Food chemistry. 335
usc Refereed/Peer-reviewed With the increased risk of wine fraud, a rapid and simple method for wine authentication has become a necessity for the global wine industry. The use of fluorescence data from an absorbance and transmission excitation-emiss
Autor:
Li R; School of Agriculture, Food and Wine, and Waite Research Institute, The University of Adelaide, PMB 1, Glen Osmond, South Australia 5064, Australia., Varela C; School of Agriculture, Food and Wine, and Waite Research Institute, The University of Adelaide, PMB 1, Glen Osmond, South Australia 5064, Australia., Espinase Nandorfy D; The Australian Wine Research Institute, P.O. Box 197, Glen Osmond, SA 5064, Australia; Department of Food, Nutrition and Dietetics, School of Allied Health, Human Services and Sport, La Trobe University, Bundoora, Victoria 3068, Australia., Borneman AR; School of Agriculture, Food and Wine, and Waite Research Institute, The University of Adelaide, PMB 1, Glen Osmond, South Australia 5064, Australia; The Australian Wine Research Institute, P.O. Box 197, Glen Osmond, SA 5064, Australia., Hale LJ; The Australian Wine Research Institute, P.O. Box 197, Glen Osmond, SA 5064, Australia., Jeffery DW; School of Agriculture, Food and Wine, and Waite Research Institute, The University of Adelaide, PMB 1, Glen Osmond, South Australia 5064, Australia. Electronic address: david.jeffery@adelaide.edu.au.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Dec 10; Vol. 468, pp. 142433. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 10.
Autor:
Tindal RA; Australian Research Council Training Centre for Innovative Wine Production and Waite Research Institute, The University of Adelaide, PMB 1, Glen Osmond, South Australia 5064, Australia., Jeffery DW; Australian Research Council Training Centre for Innovative Wine Production and Waite Research Institute, The University of Adelaide, PMB 1, Glen Osmond, South Australia 5064, Australia., Muhlack RA; Australian Research Council Training Centre for Innovative Wine Production and Waite Research Institute, The University of Adelaide, PMB 1, Glen Osmond, South Australia 5064, Australia. Electronic address: richard.muhlack@adelaide.edu.au.
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.) [Food Res Int] 2024 May; Vol. 183, pp. 114195. Date of Electronic Publication: 2024 Mar 11.