Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Jeevitha G.C"'
Autor:
Riyamol, Jeevitha G.C
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 22, Iss 1 (2024)
ABSTRACTPectin was extracted from onion peels using microwave and ultrasound-assisted natural deep eutectic solvents (NADES) and compared with conventional acid-extracted pectin. The primary screening trials indicated that the suitable combination of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49b8ff9670194b2780a90a117fba8231
Autor:
Ramaswamy, Medha, Philip, Johann Laji, Priya, Vijayan, Priyadarshini, Snigdha, Ramasamy, Meenakshi, Jeevitha, G.C., Mathkor, Darin Mansor, Haque, Shafiul, Dabaghzadeh, Fatemeh, Bhattacharya, Pratik, Ahmad, Faraz
Publikováno v:
In Heliyon 30 August 2024 10(16)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Feb2016, Vol. 40 Issue 1, p83-93. 11p.
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Oct2013, Vol. 36 Issue 5, p663-674. 12p.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.