Zobrazeno 1 - 10
of 581
pro vyhledávání: '"Jebb, S."'
Publikováno v:
Archives of Disease in Childhood. 107:896-901
ObjectivesTo describe trends in reported weight loss attempts among school-aged children and to investigate its sociodemographic determinants.DesignWe analysed data of children who participated in the Health Survey for England from 1997 to 2016 (n=34
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 17, Iss 2, p e0263228 (2022)
PloS one
PLoS ONE
PloS one
PLoS ONE
Funder: nihr oxford biomedical research centre; funder-id: http://dx.doi.org/10.13039/501100013373
Funder: national institute for health research; funder-id: http://dx.doi.org/10.13039/501100000272
OBJECTIVES: The aim was to investigate the
Funder: national institute for health research; funder-id: http://dx.doi.org/10.13039/501100000272
OBJECTIVES: The aim was to investigate the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Objective: To determine if characteristics of behavioural weight loss programmes (BWMPs) influence weight change trajectories following programme end. Design: Systematic review, meta-analysis and meta-regression. Data sources: Trial registries, 11 el
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1064::b610f321bcb64b053c5a0f2ddbf922dc
https://doi.org/10.1136/bmj.n1840
https://doi.org/10.1136/bmj.n1840
Publikováno v:
Food Quality and Preference
Highlights • Smaller portion sizes are associated with lower energy intake. • We test a norm range model of the portion size effect on intended intake. • A wide range of portion sizes were perceived as normal. • Portions perceived as normal d
Autor:
Jebb, S. A.1 susan.jebb@phc.ox.ac.uk, White, A.2
Publikováno v:
Nutrition Bulletin. Jun2018, Vol. 43 Issue 2, p119-124. 6p.
Background: Traditionally studies investigating diet and health associations have focused on single nutrients. However, key nutrients co-exist in many common foods and studies focusing solely on individual nutrients may obscure their combined effects
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1064::94b7bd6e7460b2753b05e2afd9edb5d8
https://ora.ox.ac.uk/objects/uuid:f4b89487-7414-43e7-9282-465f29fe390b
https://ora.ox.ac.uk/objects/uuid:f4b89487-7414-43e7-9282-465f29fe390b