Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Jazmin Osorio"'
Publikováno v:
Agronomy, Vol 12, Iss 4, p 888 (2022)
Agricultural systems are constantly under environmental pressure, and the continuous rise of the global population requires an increasingly intensification of agronomical productivity. To meet the current global food demand, particularly in depleted
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eae54c6ccd1f4e6f9e0e2340c8d90430
Autor:
Oliveira, Wellington da Silva, Monsalve, Jazmin Osorio, Nerin, Cristina, Padula, Marisa, Godoy, Helena Teixeira
Publikováno v:
In Talanta 15 January 2020 207
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
John R. Speakman, Baoguo Li, Yingga Wu, Yi Huang, Jazmin Osorio Mendoza, Min Li, Zengguang Jin, Jacques Togo
Publikováno v:
Obesity (Silver Spring, Md.)REFERENCES. 29(12)
Objective Maternal high-fat diet (HFD) increases offspring obesity, yet the impacts of different levels of maternal dietary fat have seldom been addressed. In mice, the impact of graded maternal dietary fat on offspring adiposity and offspring's late
Autor:
Baoguo Li, Catherine Hambly, Yi Huang, Moshen Madizi, John R. Speakman, Zengguang Jin, Sumei Hu, Li Li, Jazmin Osorio Mendoza
Publikováno v:
Journal of Experimental Biology.
The heat dissipation limit theory predicts lactating female mice consuming diets with lower specific dynamic action (SDA) should have enhanced lactation performance. Dietary fat has lower SDA than other macronutrients. Here we tested the effects of g
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cristina Nerín, Marisa Padula, Wellington da Silva Oliveira, Jazmin Osorio Monsalve, Helena Teixeira Godoy
Publikováno v:
Talanta. 207
A SPME protocol was optimised for the characterization of odorous migrants coming from baby bottles. Considering this, a Plackett–Burman design to select variables and a central composite rotatable design to define the optimal conditions were used.
Publikováno v:
Jornada de Jóvenes Investigadores del I3A. 6
Starch-base biopolymers are commonly used as food contact materials. In this work, the volatile compounds of a starch-base material and its migration to ethanol 95% food simulant were determined by GC-MS. A total of 35 compounds were detected in the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Julián Zapata, Viviana Londoño, Mauricio Naranjo, Jazmín Osorio, Carlos Lopez, Mónica Quintero
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 16, Iss 1, Pp 367-372 (2018)
In this study, the odour-active volatile compounds present in a coffee aroma concentrate obtained from a soluble coffee extract in an industrial aroma recovery system based on distillation and evaporation were characterized by solid-phase microextrac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7fcc45936c344bba94b95c3417913895