Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Jazaeri, Sahar"'
Autor:
Mohammadi, Abdorreza, Tajdar-oranj, Behrouz, Hosseini, Hedayat, Kamankesh, Marzieh, Shariatifar, Nabi, Jazaeri, Sahar, Hosseini-Esfahani, Firoozeh
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis July 2023 120
Conformational Change in the Structure of Wheat Proteins During Mixing in Hard and Soft Wheat Doughs
Autor:
Jazaeri, Sahar
This thesis describes an investigation of the mechanistic differences of hard and soft wheat varieties in the course of dough formation. These two classes of wheat exhibit dissimilar end-use, as hard wheat flour is known for its bread making attribut
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10214/5929
Publikováno v:
British Food Journal, 2019, Vol. 121, Issue 11, pp. 2883-2900.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-12-2018-0838
Autor:
Jazaeri, Sahar, Mohammadi, Abdorreza, Kermani, Amir Mehrabi Panah, Paliyath, Gopinadhan, Kakuda, Yukio
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 April 2018 245:958-965
Publikováno v:
In Electronic Journal of Biotechnology May 2016 21:49-53
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Peivasteh-Roudsari, Leila, Pirhadi, Mohadeseh, Shahbazi, Razieh, Eghbaljoo-Gharehgheshlaghi, Hadi, Sepahi, Mahtab, Mirza Alizadeh, Adel, Tajdar-oranj, Behrouz, Jazaeri, Sahar
Publikováno v:
Food Reviews International; 2022 Suppl, Vol. 38, p193-224, 32p, 6 Diagrams, 4 Charts
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aryan, Sina, Mortazavian, Amir M., Mohammadi, Fatemeh, Mahdavi, Vahideh, Moazami, Narges, Jazaeri, Sahar
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Apr2022, Vol. 59 Issue 4, p1577-1587, 11p