Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Jayme, Cristiano Gonzaga"'
Autor:
Neiva Júnior, Arnaldo Prata, Soares, Geanne Ribeiro, Soares, Priscila Karen Ribeiro, Ramos Neto, Kélvia Xavier Costa, Teixeira, Rafael Monteiro Araújo, Tavares, Valdir Botega, Jayme, Cristiano Gonzaga
Publikováno v:
Journal of Candido Tostes Dairy Institute; v. 76, n. 1 (2021); 1-11
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 76, n. 1 (2021); 1-11
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 76, n. 1 (2021); 1-11
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
Milk is a nutrient-rich food containing proteins, carbohydrates, fats, vitamins, and minerals. Its quality is essential to ensure that the food is considered safe for the consumer, presenting opalescent white color, homogeneity, containing no lumps o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::818a32c7cf04b04dbbd05b77c46ebe2a
https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/816
https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/816
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bonf?, Caroline Salezzi
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFVJM
Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri (UFVJM)
instacron:UFVJM
Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri (UFVJM)
instacron:UFVJM
Submitted by Rodrigo Martins Cruz (rodrigo.cruz@ufvjm.edu.br) on 2016-01-12T11:09:12Z No. of bitstreams: 2 license_rdf: 22974 bytes, checksum: 99c771d9f0b9c46790009b9874d49253 (MD5) caroline_salezzi_bonfa.pdf: 726115 bytes, checksum: 802570f14314d5c7
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::b0c2796631ba0b95c2c6f23723698dd4
http://acervo.ufvjm.edu.br/jspui/handle/1/836
http://acervo.ufvjm.edu.br/jspui/handle/1/836