Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Jayashekhar, S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shameena Beegum, P. P., Manikantan, M. R., Anju, K. B., Vinija, V., Pandiselvam, R., Jayashekhar, S., Hebbar, K. B.
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; Nov2022, Vol. 46 Issue 11, p1-11, 11p
Autor:
Yüksel, Ayşe Nur1 (AUTHOR), Pandiselvam, Ravi2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. 3/29/2023, p1-6. 6p.
Autor:
Çalışkan Koç G; Eşme Vocational School, Food Processing Department, Food Technology Program, Uşak University, Uşak, Turkey., Yüksel Sarıoğlu H; Department of Food Engineering, Ege University, Bornova, Izmir, Turkey., Dirim SN; Department of Food Engineering, Ege University, Bornova, Izmir, Turkey., Pandiselvam R; Physiology, Biochemistry and Post-Harvest Technology Division, ICAR-Central Plantation Crops Research Institute, Kasaragod, Kerala, India.
Publikováno v:
Journal of texture studies [J Texture Stud] 2023 Oct 05. Date of Electronic Publication: 2023 Oct 05.