Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Jayapragasam, Puvikkarasan"'
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing March 2021 126:265-281
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering February 2021 290
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jayapragasam, Puvikkarasan
Publikováno v:
Chemical and Process Engineering. Université de Bretagne Sud, 2021. English. ⟨NNT : 2021LORIS586⟩
Bakery is one of the leading sectors in the food industry that requires a significant amount of heat energy. The quality of the finished products is conditioned by the mass and heat transfers involved during cooking. In addition, an increased knowled
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d60ac9a65502f1287fe192132447d2f2
https://tel.archives-ouvertes.fr/tel-03409357/file/2021theseJayapragasamP.pdf
https://tel.archives-ouvertes.fr/tel-03409357/file/2021theseJayapragasamP.pdf
Publikováno v:
ECS Meeting Abstracts; 2024, Vol. MA2024-01 Issue 1, p2266-2266, 1p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
ECS Transactions; May 2023, Vol. 111 Issue: 6
Publikováno v:
ECS Meeting Abstracts; 2023, Vol. MA2023-01 Issue 1, p163-163, 1p, 1 Color Photograph