Zobrazeno 1 - 10
of 135
pro vyhledávání: '"Javier Borderías"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Javier Borderías, Turid Mørkøre, Helena M. Moreno, Målfrid Tofteberg Bjerke, Tibiabin Benitez-Santana, Hege Hellberg, Carlo C. Lazado, Bjarne Hatlen, Raúl Jiménez-Guerrero, Aleksei Krasnov, Thomas Larsson, Odd Helge Romarheim, Bente Ruyter
Publikováno v:
British Journal of Nutrition
The British Journal of Nutrition
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
The British Journal of Nutrition
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
There is an urgent need to find alternative feed resources that can further substitute fishmeal in Atlantic salmon diets without compromising health and food quality, in particular during the finishing feeding period when the feed demand is highest a
Autor:
Helena M. Moreno, M. Teresa Díaz, A. Javier Borderías, Fátima Domínguez-Timón, Alejandro Varela, Clara A. Tovar, Mercedes M. Pedrosa
Publikováno v:
E-Prints Complutense. Archivo Institucional de la UCM
instname
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
Gelling ability of a bean protein isolate (BPI) obtained from a naturally low-lectin variety (Phaseolus vulgaris var. Almonga) was analysed. For that purpose differences on gels processing: concentration (14% and 17%), salt addition (0 and 2%), and p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::263fd6d41d076194fc0f50d438bf083a
http://hdl.handle.net/10261/268891
http://hdl.handle.net/10261/268891
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2009 94(1):26-33
Autor:
A. Javier Borderías, M. Teresa Díaz, Helena M. Moreno, Fátima Domínguez-Timón, Clara A. Tovar, Mercedes M. Pedrosa, A. Varela
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Recently, legume protein isolates are increasingly of interest as ingredients for the food industry; however, in spite of their health benefits, there is a limited information about the presence of bioactive compounds in the protein isolates. The obj
Autor:
M. Teresa Díaz, Helena M. Moreno, Mercedes M. Pedrosa, Fátima Domínguez-Timón, A. Javier Borderías, Clara A. Tovar
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
The gelling of two commercial pea protein isolates (PPI) at 20% and 23% PPI concentration, and the effect of microbial transglutaminase (-0- and -5- U/g protein), were analysed. The final aim was to get PPI gels with textural properties enough to mak
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fc9c5b2fe1143ecffe5f773c397d642f
http://hdl.handle.net/10261/219367
http://hdl.handle.net/10261/219367
Autor:
Helena M. Moreno, A. Javier Borderías, Clara A. Tovar, Fátima Domínguez-Timón, M. Teresa Díaz, Mercedes M. Pedrosa
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Mixed surimi gels with 8%, 10% and 15% of pea protein isolate (PPI) were made in order to replace part of the myofibrillar proteins with PPI. Phytochemical, mechanical, viscoelastic and structural properties of heat-induced gels were analysed. Result
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b3eb815a6497d23c3f0129f770b036ce
http://hdl.handle.net/10261/219336
http://hdl.handle.net/10261/219336
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.