Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"Javier, Germán"'
Autor:
Brisa del Mar Torres-Martínez, Rey David Vargas-Sánchez, José Ángel Pérez-Alvarez, Juana Fernández-López, Manuel Viuda-Martos, Martin Esqueda, Javier Germán Rodríguez-Carpena, Félix Joel Ibarra-Arias, Gastón Ramón Torrescano-Urrutia, Armida Sánchez-Escalante
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 23, p 3774 (2024)
Pleurotus ostreatus, due to its saprophytic nature, can extract nutrients and bioactive compounds from the substrate on which it is grown. This study aimed to assess the effect of adding spent coffee grounds (SCG) and potato peel (PPW) in the wheat s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/648d5198bda042a482f3ec61c42291db
In a beyond-5G (B5G) scenario, we consider a virtual private mobile network (VPMN), i.e., a set of user equipments (UEs) directly communicating in a device-to-device (D2D) fashion, and connected to the cellular network by multiple gateways. The purpo
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2110.01195
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Torres-Martínez, Brisa del Mar, Vargas-Sánchez, Rey David, Pérez-Alvarez, José Ángel, Fernández-López, Juana, Viuda-Martos, Manuel, Esqueda, Martin, Rodríguez-Carpena, Javier Germán, Ibarra-Arias, Félix Joel, Torrescano-Urrutia, Gastón Ramón, Sánchez-Escalante, Armida
Publikováno v:
Foods; Dec2024, Vol. 13 Issue 23, p3774, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
María Josefina Graciano Cristobal, Javier Germán Rodríguez Carpena, María Teresa Sumaya Martínez, Rosendo Balois Morales, Edgar Iván Jiménez Ruiz, Pedro Ulises Bautista Rosales
Publikováno v:
Revista Mexicana de Ciencias Pecuarias, Vol 13, Iss 2 (2022)
Se evaluó el efecto de tres extractos naturales elaborados a base de especias culinarias con actividad antioxidante, sobre la estabilidad oxidativa de lípidos y proteínas, cambios de color, y calidad sensorial de carne de cerdo cocinada durante 12
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42db2791605842dba6fef982f94c8cc0
Autor:
Brisa del Mar Torres-Martínez, Rey David Vargas-Sánchez, Gastón Ramón Torrescano-Urrutia, Marisela González-Ávila, Javier Germán Rodríguez-Carpena, Nelson Huerta-Leidenz, José Angel Pérez-Alvarez, Juana Fernández-López, Armida Sánchez-Escalante
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 24, p 4075 (2022)
Lipid and protein oxidation are the major causes of meat quality deterioration. Edible mushrooms have been proposed as a strategy to prevent quality deterioration during cold storage. This study aimed to assess the effects of Pleurotus ostreatus powd
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7df3669c2383420a9bc4a5743ecf485c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lemus Avalos, Gilberto, Rodríguez Carpena, Javier Germán, Burgos Paz, William Orlando, Lemus Flores, Clemente, Carmona Gasca, Carlos Alfredo
Publikováno v:
Journal of the Faculty of Agronomy, University of Zulia / Revista de la Facultad de Agronomía, Universidad del Zulia; Jul-Sep2024, Vol. 41 Issue 3, p1-6, 6p
Autor:
Brisa del Mar Torres-Martínez, Rey David Vargas-Sánchez, Gastón Ramón Torrescano-Urrutia, Martin Esqueda, Javier Germán Rodríguez-Carpena, Juana Fernández-López, Jose Angel Perez-Alvarez, Armida Sánchez-Escalante
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 6, p 779 (2022)
Edible mushrooms are considered an important source of nutritional and bioactive compounds. In this review, the findings of macronutrients, bioactive compounds, antioxidant activity, and antimicrobials against foodborne pathogens of some Pleurotus sp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/69b2d3e0e78e4980a236c9e84568dd7b