Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"Javed, Muhammad Mohsin"'
Autor:
Fatima, Bilqees1 (AUTHOR) bilqeesravian@gmail.com, Javed, Muhammad Mohsin1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
3 Biotech. 1/9/2020, Vol. 10 Issue 2, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Yeast extract is widely used in different food industries as a flavoring agent or vitamin supplement. In this study, a process was optimized for the production of yeast extract from Baker’s yeast (Saccharomyces cerevisiae). A glass vessel stirred f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=sharePrprorg::8bb96e1c3bdde77e362cb694fc974a20
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biomass Conversion & Biorefinery; Dec2021, Vol. 11 Issue 6, p3011-3022, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Walailak Journal of Science & Technology. Jun2012, Vol. 9 Issue 2, p127-133. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 5, No 8 (2006); 609-614
The present work describes the production of cellulolytic enzymes (CMC-ase, FP-ase, β-glucosidase) and hemicellulolytic enzyme (xylanase) along with total extracellular protein by Aspergillus niger and Trichoderma viride using submerged fermentation
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.