Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Jasutienė I"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Research International 2005 38(8):867-871
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jasutienė, I., Viškelienė, R.
Publikováno v:
Maisto chemija ir technologija, ISSN 1392-0227, 2006, T.40, Nr.1, p. 19-26
Šio tyrimo tikslas buvo palyginti įvairių uogų sulčių ir ekstraktų, pagamintų iš uogų ir uogų išspaudų, antioksidacines savybes. Juose nustatytas bendras antocianinų kiekis ir fenolinių junginių kiekis bei ekstraktų ir sulčių antio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1338::fe77e323543d677d9f873936af4c1186
http://vddb.laba.lt/fedora/get/LT-eLABa-0001:J.04~2006~ISSN_1392-0227.V_40.N_1.PG_19-26/DS.002.0.01.ARTIC
http://vddb.laba.lt/fedora/get/LT-eLABa-0001:J.04~2006~ISSN_1392-0227.V_40.N_1.PG_19-26/DS.002.0.01.ARTIC
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Maisto chemija ir technologija, ISSN 1392-0227, 2005, T.39, Nr.2, p. 43-47
Patikslinta glikomakropeptido nustatymo liesame piene efektyviosios skysčių chromatografijos būdu metodika. Tirta pieno baltymų nusodinimo temperatūros ir sušaldymo temperatūros įtaka mėginyje nustatomai glikomakropeptido koncentracijai. Vie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1338::fc0216f2c3f57d3b8fa9b460202c01e5
http://vddb.laba.lt/fedora/get/LT-eLABa-0001:J.04~2005~ISSN_1392-0227.V_39.N_2.PG_43-47/DS.002.0.01.ARTIC
http://vddb.laba.lt/fedora/get/LT-eLABa-0001:J.04~2005~ISSN_1392-0227.V_39.N_2.PG_43-47/DS.002.0.01.ARTIC
Autor:
Jasutienė, I., Garmienė, G.
Publikováno v:
Maisto chemija ir technologija, ISSN 1392-0227, 2004, T.38, Nr.2, p. 5-7
Aflatoksino M1 koncentracija nustatyta žalio pieno mėginiuose, surinktuose iš septynių Lietuvos rajonų, ir prekybos tinkluose pirktuose jogurto mėginiuose. Tyrimai atlikti KTU Maisto institute ir VĮ „Pieno tyrimai“. Kiekybiniam aflatoksino
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1338::1ce99922121e9798fbbeae83ac98bcb5
http://vddb.laba.lt/fedora/get/LT-eLABa-0001:J.04~2004~ISSN_1392-0227.V_38.N_2.PG_5-7/DS.002.0.01.ARTIC
http://vddb.laba.lt/fedora/get/LT-eLABa-0001:J.04~2004~ISSN_1392-0227.V_38.N_2.PG_5-7/DS.002.0.01.ARTIC