Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Jarunrattanasri, A."'
Autor:
Umer FAROOQ, Samnang POV, Sajee SUWANSRI, Parita THANASUKARN, Arporn JARUNRATTANASRI, Jareer Mansour ABU-ALI, Puntarika RATANATRIWONG
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI: Food Technology, Vol 42, Iss 2, Pp 59-78 (2018)
The effects of low-impact drying on enhancement of appearance and flavor retention of dried kaffir lime (KL) leaves were investigated. Low-Impact Drying (LTLT) had more uniform drying rate than High-Temperature Drying (HTST). LTLT samples were more p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cde0a2ffcfc46e7910377cd24e5b665
Autor:
FAROOQ, UMER, POV, SAMNANG, SUWANSRI, SAJEE, THANASUKARN, PARITA, JARUNRATTANASRI, ARPORN, ABU-ALI, JAREER MANSOUR, RATANATRIWONG, PUNTARIKA
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati Fascicle VI: Food Technology / Analele Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, Fascicula VI: Tehnologia Produselor Alimentare; 2018, Vol. 42 Issue 2, p59-78, 20p
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry. 55(8)
Hydrolyzed vegetable protein (HVP) was prepared from rice bran protein concentrate (RBPc) by partial hydrolysis with aqueous 0.5 N HCl at 95 degrees C for 12 or 36 h (H-RBPc-12 and H-RBPc-36, respectively). Aroma components of the RBPc and the HVPs w
Publikováno v:
ACS Symposium Series ISBN: 9780841239050
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7d18fd9e6345ba9ade74c4af0138b4c4
https://doi.org/10.1021/bk-2005-0905.ch006
https://doi.org/10.1021/bk-2005-0905.ch006
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.