Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"Jarosova, Romana"'
ChatGPT has enabled access to AI-generated writing for the masses, and within just a few months, this product has disrupted the knowledge economy, initiating a culture shift in the way people work, learn, and write. The need to discriminate human wri
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2303.16352
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jarosova, Romana1,2 (AUTHOR), Woolfolk, Sarah K.3,4 (AUTHOR), Martinez-Rivera, Noraida5 (AUTHOR), Jaeschke, Mathew W.3,6 (AUTHOR), Rosa-Molinar, Eduardo5,7 (AUTHOR), Tamerler, Candan3,4,6 (AUTHOR) johnsonm@ku.edu, Johnson, Michael A.1 (AUTHOR) johnsonm@ku.edu
Publikováno v:
Molecules. Mar2023, Vol. 28 Issue 5, p2260. 14p.
Publikováno v:
In Journal of Electroanalytical Chemistry 15 October 2020 875
Autor:
Jarosova, Romana1,2 (AUTHOR) jarosora@ucmail.uc.edu, Irikura, Kallyni2,3 (AUTHOR), Rocha‐Filho, Romeu C.3 (AUTHOR), Swain, Greg M.2 (AUTHOR) swain@chemistry.msu.edu
Publikováno v:
Electroanalysis. Dec2022, Vol. 34 Issue 12, p1902-1912. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Biochemical Systematics and Ecology December 2017 75:21-26
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Caruso Giuseppe, Scalisi Elena Maria, Pecoraro Roberta, Cardaci Vincenzo, Privitera Anna, Truglio Emanuela, Capparucci Fabiano, Jarosova Romana, Salvaggio Antonio, Caraci Filippo, Brundo Maria Violetta
Supplementary Figure 1: Increasing concentrations of carnosine (0.1, 1, 10, and 20 mM) do not cause malformation on the larvae. Supplementary Videos: Increasing concentrations of carnosine (0.1, 1, 10, and 20 mM) do not cause alterations in the heart
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c88dcf0a94c7a17dad5273bbcf3acb27