Zobrazeno 1 - 10
of 290
pro vyhledávání: '"Jaros, D."'
Publikováno v:
In Radiation Physics and Chemistry December 2021 189
Publikováno v:
In Small Ruminant Research July 2012 106(1):47-53
Autor:
Mutungi, C., Onyango, C., Doert, T., Paasch, S., Thiele, S., Machill, S., Jaros, D., Rohm, H.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2011 25(3):477-485
Publikováno v:
In Food Research International 2010 43(4):1144-1154
Publikováno v:
Applied Rheology, Vol 11, Iss 1, Pp 19-25 (2001)
Laboratory-scale experiments were carried out to explore the influence of the composition of the fat phase on mechanical and rheological properties of processed model cheeses. Cheeses made from caseinates, emulsifying salts and a milk fat fraction li
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f5420a8c90f349978812fa88ce0fd65a
Autor:
Jaroš, D., Kolarević, G.
Publikováno v:
In Physica Medica December 2021 92 Supplement:S167-S168
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2001 11(8):611-619
Publikováno v:
In Reference Module in Food Science 2016
Publikováno v:
In Reference Module in Food Science 2016