Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Jarošová, Alžbeta"'
Autor:
Jarošová, Alžbeta, Komprda, Tomáš, Bogdanovičová, Soňa, Krejčíková, Magdaléna, Cwiková, Olga, Gregor, Tomáš
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis May 2024 129
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Čuboň, Juraj1 juraj.cubon@uniag.sk, Jarošová, Alžbeta2, Haščík, Peter1, Herc, Peter1, Hlebová, Miroslava3, Hleba, Lukáš4, Bučko, Ondřej5, Kováčik, Anton6, Capcarová, Marcela6
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. 2022 Special Issue, Vol. 12, p1-5. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Animal production and meat processing in general, regardless of their traditional nature and established social status, have a negative image because they are associated with a live animal, with handling practices and slaughter conditions, with the p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::1954d59e8bac4f4ee98754b6fad060ec
https://www.bib.irb.hr/1281361
https://www.bib.irb.hr/1281361
Autor:
Jandlová, Marcela1 marcela.jandlova@mendelu.cz, Jarošová, Alžbeta1 alzbeta.jarosova@mendelu.cz, Kameník, Josef2 kamenikj@vfu.cz, Kumbár, Vojtěch3 vojtech.kumbar@mendelu.cz, Nedomová, Šárka1 sarka.nedomova@mendelu.cz
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2019, Vol. 13 Issue 1, p681-687. 7p.
Autor:
Jarošová, Alžbeta1 alzbeta.jarosova@mendelu.cz, Jandlová, Marcela1 marcela.jandlova@mendelu.cz, Kameník, Josef2 kamenikj@vfu.cz
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2019, Vol. 13 Issue 1, p622-627. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.