Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Jariyahatthakij, P."'
Autor:
Anantawat Koontanatechanon, Manoosak Wongphatcharachai, Nutthawan Nonthabenjawan, Pichaya Jariyahatthakij, Thanchanok Khorporn, Wanpeuch Parnsen, Benjawan Keattisin, Pattarin Leksrisompong, Pairat Srichana, Sattrachai Prasopdee, Sittiruk Roytrakul, Kusuma Sriyakul, Veerachai Thitapakorn, Kammal Kumar Pawa
Publikováno v:
International Journal of Food Science, Vol 2022 (2022)
Background and Aims. Hyperlipidemia is a risk factor for cardiovascular diseases. This study is aimed at investigating the effects of consuming omega-3-rich pork lard on the serum lipid profile and gut microbiome of the mice model. Methods and Result
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3710dd8ad57b428ba9be90e4bfef9412
Publikováno v:
In Poultry Science 1 June 2018 97(6):2021-2033
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jariyahatthakij, P.1, Chomtee, B.2, Poeikhampha, T.1, Loongyai, W.1, Bunchasak, C.1 agrchb@ku.ac.th
Publikováno v:
Animal Production Science. 2018, Vol. 58 Issue 5, p878-885. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.