Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Jara-Quijada E"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jara-Quijada E; Department of Food Engineering, Faculty of Health Sciences and Food, Universidad del Bío-Bío, Av. Andrés Bello 720, Chillán, Chile., Pérez-Won M; Department of Food Engineering, Faculty of Health Sciences and Food, Universidad del Bío-Bío, Av. Andrés Bello 720, Chillán, Chile., Tabilo-Munizaga G; Department of Food Engineering, Faculty of Health Sciences and Food, Universidad del Bío-Bío, Av. Andrés Bello 720, Chillán, Chile., Lemus-Mondaca R; Department of Food Science and Chemical Technology, Faculty of Chemical Sciences and Pharmaceutical, Universidad de Chile, St. Dr. Carlos Lorca 964, Independencia, Santiago RM Chile., González-Cavieres L; Department of Food Engineering, Faculty of Health Sciences and Food, Universidad del Bío-Bío, Av. Andrés Bello 720, Chillán, Chile., Palma-Acevedo A; Department of Food Engineering, Faculty of Health Sciences and Food, Universidad del Bío-Bío, Av. Andrés Bello 720, Chillán, Chile., Herrera-Lavados C; Department of Food Engineering, Faculty of Health Sciences and Food, Universidad del Bío-Bío, Av. Andrés Bello 720, Chillán, Chile.
Publikováno v:
Food and bioprocess technology [Food Bioproc Tech] 2023 Jun 09, pp. 1-13. Date of Electronic Publication: 2023 Jun 09.