Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Jaomanjaka, Fety"'
Autor:
Chaïb, Amel, Philippe, Cécile, Jaomanjaka, Féty, Barchi, Yasma, Oviedo-Hernandez, Florencia, Claisse, Olivier, Le Marrec, Claire
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 December 2022 383
Autor:
Jaomanjaka, Fety
Les bactériophages sont de puissants prédateurs bactériens. Leur développement est généralement redouté dans les industries agro-alimentaires mettant en oeuvre des fermentations, car les phages sont responsables d’accidents de fabrication af
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2014BORD0394/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
A survey of oenophages during wine making reveals a novel group with unusual genomic characteristics
Autor:
Philippe, Cécile, Jaomanjaka, Fety, Claisse, Olivier, Laforgue, Rémi, Maupeu, Julie, Petrel, Melina, Le Marrec, Claire
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 18 September 2017 257:138-147
Autor:
Abot, Anne, Pomié, Nicolas, Astre, Gwendoline, Jaomanjaka, Fety, Marchand, Pierre, Cani, Patrice D., Roudier, Nathalie, Knauf, Claude
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition; Feb2024, Vol. 75 Issue 1, p58-69, 12p
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 September 2013 166(2):331-340
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbiology Resource Announcements
Microbiology Resource Announcements, American Society for Microbiology, 2018, 7 (6), pp.1-2. ⟨10.1128/MRA.00818-18⟩
Microbiology Resource Announcements 6 (7), 1-2. (2018)
Microbiology Resource Announcements, American Society for Microbiology, 2018, 7 (6), pp.1-2. ⟨10.1128/MRA.00818-18⟩
Microbiology Resource Announcements 6 (7), 1-2. (2018)
Oenococcus oeni is the most common species of lactic acid bacteria associated with malolactic fermentation in wine. Here, we report the genome sequence of the lytic phage OE33PA (vB_OeS_OE33PA).
Oenococcus oeni is the most common species of lact
Oenococcus oeni is the most common species of lact