Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Janzen, Thomas"'
Publikováno v:
In International Dairy Journal April 2019 91:18-24
Publikováno v:
Wallraf-Richartz-Jahrbuch, 2012 Jan 01. 73, 78-83.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24667251
Autor:
Hentschel, Martin, Janzen, Thomas
Publikováno v:
Wallraf-Richartz-Jahrbuch, 2008 Jan 01. 69, 61-62.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24666338
Autor:
Janzen, Thomas
Publikováno v:
Wallraf-Richartz-Jahrbuch, 2006 Jan 01. 67, 57-59.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24666366
Autor:
Röder, Sabine, Janzen, Thomas
Publikováno v:
Wallraf-Richartz-Jahrbuch, 2005 Jan 01. 66, 286-289.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24666044
Autor:
Janzen, Thomas E.
Publikováno v:
Computer Music Journal, 1986 Oct 01. 10(3), 83-88.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3680263
Autor:
López-González, María Jesús, Escobedo, Susana, Campelo, Ana B., Rute Neves, Ana, Janzen, Thomas, Rodríguez González, Ana, Martínez Fernández, Beatriz
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Trabajo presentado en el EFB Microbial Stress 2020 celebrado en Italia de forma online, del 16 al 18 de noviembre de 2020
Lactococcus lactis is widely used as dairy starter for cheese manufacture and is also regarded as an alternative cell facto
Lactococcus lactis is widely used as dairy starter for cheese manufacture and is also regarded as an alternative cell facto
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::fb464654950ee140ec1ca9c343ac0152
http://hdl.handle.net/10261/229308
http://hdl.handle.net/10261/229308
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.