Zobrazeno 1 - 10
of 191
pro vyhledávání: '"Jany, Klaus‐Dieter"'
Autor:
JANY, KLAUS-DIETER1 jany@wgg-ev.de, FLACHOWSKY, GERHARD2 Gerhard.Flachowsky@t-online.de
Publikováno v:
Züchtungskunde. 2022, Vol. 94 Issue 6, p409-426. 18p.
Autor:
Silano, Vittorio, Barat Baviera, José Manuel, Bolognesi, Claudia, Cocconcelli, Pier Sandro, Crebelli, Riccardo, Gott, David Michael, Grob, Konrad, Lampi, Evgenia, Mortensen, Alicja, Rivière, Gilles, Steffensen, Inger-Lise, Tlustos, Christina, Van Loveren, Henk, Vernis, Laurence, Zorn, Holger, Glandorf, Boet, Herman, Lieve, Jany, Klaus-Dieter, Marcon, Francesca, Penninks, André, Arcella, Davide, Gomes, Ana, Kovalkovičová, Natália, Liu, Yi, Maia, Joaquim, Roncancio Peña, Claudia, Nuin, Irene, Chesson, Andrew
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11250/2631024
Autor:
Jany, Klaus-Dieter
Publikováno v:
European Food and Feed Law Review, 2013 Jan 01. 8(3), 176-186.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24325929
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silano, Vittorio, Barat Baviera, José Manuel, Bolognesi, Claudia, Brüschweiler, Beat Johannes, Cocconcelli, Pier Sandro, Crebelli, Riccardo, Gott, David Michael, Grob, Konrad, Lampi, Evgenia, Mortensen, Alicja, Rivière, Gilles, Steffensen, Inger‐Lise, Tlustos, Christina, Van Loveren, Henk, Vernis, Laurence, Holger, Zorn, Jany, Klaus‐Dieter, Glandorf, Boet, Penninks, André, Želježic, Davor, Aguilera, Jaime, Andryszkiewicz, Magdalena, Arcella, Davide, Liu, Yi, Engel, Karl‐Heinz, Chesson, Andrew
Publikováno v:
EFSA Journal
The food enzyme alpha‐amylase (4‐α‐d‐glucan glucanohydrolase; EC 3.2.1.1) is produced with a genetically modified strain of Trichoderma reesei by Danisco US Inc. The genetic modifications do not give rise to safety concerns. The food enzyme
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes, Flavourings and Processing Aids (CEF), Silano, Vittorio, Bolognesi, Claudia, Castle, Laurence, Chipman, Kevin, Cravedi, Jean-Pierre, Fowler, Paul, Franz, Roland, Grob, Konrad, Gürtler, Rainer, Husøy, Trine, Kärenlampi, Sirpa, Mennes, Wim, Milana, Maria Rosaria, Pfaff, Karla, Riviere, Gilles, Srinivasan, Jannavi, Tavares Poças, Maria de Fátima, Tlustos, Christina, Wölfle, Detlef, Zorn, Holger, Chesson, Andrew, Glandorf, Boet, Herman, Lieve, Jany, Klaus‐Dieter, Marcon, Francesca, Penninks, André, Smith, Andrew, van Loveren, Henk, Želježic, Davor, Aguilera, Jaime, Aguilera‐Gómez, Margarita, Kovalkovicová, Natália, Maia, Joaquim, Rossi, Annamaria, Engel, Karl‐Heinz
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
EFSA Journal 7 (16), 14 p.. (2018)
EFSA Journal
EFSA Journal, European Food Safety Authority, 2018, 16 (7), 14 p. ⟨10.2903/j.efsa.2018.5318⟩
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
EFSA Journal 7 (16), 14 p.. (2018)
EFSA Journal
EFSA Journal, European Food Safety Authority, 2018, 16 (7), 14 p. ⟨10.2903/j.efsa.2018.5318⟩
International audience; The food enzyme is an alpha-amylase (4-alpha-D-glucan glucanohydrolase; EC 3.2.1.1) produced with the genetically modified Bacillus licheniformis strain NZYM-AV by Novozymes A/S. The genetic modifications do not give rise to s
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes, Flavourings and Processing Aids (CEF), Silano, Vittorio, Bolognesi, Claudia, Castle, Laurence, Chipman, Kevin, Cravedi, Jean-Pierre, Fowler, Paul, Franz, Roland, Grob, Konrad, Gürtler, Rainer, Husøy, Trine, Kärenlampi, Sirpa, Mennes, Wim, Milana, Maria Rosaria, Pfaff, Karla, Riviere, Gilles, Srinivasan, Jannavi, Tavares Poças, Maria de Fátima, Tlustos, Christina, Wölfle, Detlef, Zorn, Holger, Chesson, Andrew, Glandorf, Boet, Herman, Lieve, Jany, Klaus‐Dieter, Marcon, Francesca, Penninks, André, Smith, Andrew, van Loveren, Henk, Želježic, Davor, Andryszkiewicz, Magdalena, Liu, Yi, Rossi, Annamaria, Engel, Karl‐Heinz
Publikováno v:
EFSA Journal
EFSA Journal, European Food Safety Authority, 2018, 16 (7), 20 p. ⟨10.2903/j.efsa.2018.5319⟩
EFSA Journal 7 (16), 20 p.. (2018)
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
EFSA Journal, European Food Safety Authority, 2018, 16 (7), 20 p. ⟨10.2903/j.efsa.2018.5319⟩
EFSA Journal 7 (16), 20 p.. (2018)
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
International audience; The food enzyme is a glucose oxidase (beta-D-glucose:oxygen 1-oxidoreductase; EC 1.1.3.4) produced with a genetically modified strain of Aspergillus oryzae strain NZYM-KP by Novozymes A/S. The genetic modifications do not give
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e589823ee53b06c9d6099d1a21455acf
https://hdl.handle.net/10400.14/33264
https://hdl.handle.net/10400.14/33264