Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Janković Saša D."'
Autor:
Stojanović Branislav Đ., Stojanović Zdenka M., Marjanović Sonja S., Janković Saša D., Antić Mališa P., Balaban Milica R., Antić Vesna V.
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences (Belgrade), Vol 67, Iss 4, Pp 415-431 (2022)
Macroelements such as Na, K, Ca, and Mg play a significant physiological role, and their inadequate intake has been linked to severe diseases, such as high blood pressure. Data on risk assessment for human health in Serbia, from the intake of these m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24cf000b1d544be48b25cf8769f1d7b3
Publikováno v:
Zbornik Matice Srpske za Prirodne Nauke, Vol 2018, Iss 134, Pp 27-41 (2018)
Milk is a highly nutritious diet for all age groups including YOPI (young, old, pregnant and immune suppressed) patients, because it contains numerous important nutrients such as proteins, vitamins, and minerals. On the other hand, contamination o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/13c566c5a7f54306bda057daf16468c3
Autor:
Đinović-Stojanović Jasna M., Stišović Jelena M., Popović Aleksandar R., Nikolić Dragica M., Janković Saša D.
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 70, Iss 3, Pp 299-305 (2016)
Polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) are products of the incomplete combustion or pyrolysis of organic material and they are among the most harmful compounds. During process of meat smoking, wood combustion is one of the most important sources
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd003165911a4a5892429cdb48256a18
Autor:
Spirić Danka M., Đinović Jasna M., Janković Vesna V., Velebit Branko M., Radičević Tatjana M., Stefanović Srđan M., Janković Saša D.
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 69, Iss 6, Pp 651-656 (2015)
Atypical weather and climate conditions during the spring and summer 2012th were assumed to be the main reason for the aflatoxins contamination of corn crops in Serbia. High humidity in spring, and summer temperatures above the average contributed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fcfbb91a0f3f43ed8bd19ad8189df3ce
Autor:
Janković, Saša D.
Publikováno v:
Универзитет у Београду
Zadatak svih činilaca uključenih u proizvodnju hrane je da stvore uslove da hrana koja dolazi do potrošača bude bezbedna. Ocena bezbednosti hrane, između ostalog, podrazumeva i procenu rizika od supstanci prisutnih u hrani, naročito od onih koj
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=nardusnacion::99a549c8b3b0ae080d41b03fff6c8dbd
https://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/24149/Jankovic_Sasa_D.pdf
https://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/24149/Jankovic_Sasa_D.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Đinović-Stojanović, Jasna M., Stišović, Jelena M., Popović, Aleksandar R., Nikolić, Dragica M., Janković, Saša D.
Publikováno v:
Chemical Industry / Hemijska Industrija; 2016, Vol. 70 Issue 3, p299-305, 7p
Autor:
Spirić, Danka M., Stefanović, Srđan M., Radičević, Tatjana M., Stojanović, Jasna M. Đinović, Janković, Vesna V., Velebit, Branko M., Janković, Saša D.
Publikováno v:
Chemical Industry / Hemijska Industrija; 2015, Vol. 69 Issue 6, p651-656, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.