Zobrazeno 1 - 10
of 254
pro vyhledávání: '"Jangchud, A."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 October 2023 19
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 19, Iss , Pp 100864- (2023)
An examination of the process of extracting crude polysaccharides from Volvariella volvacea solely through hot water treatment (HWE) at 60, 80, and 100 °C and through an approach involving high pressure processing (HPP) at 200, 400, and 600 MPa foll
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44669bfb8d634422b215448329e54ecf
Autor:
Promsakha na Sakon Nakhon, Phanlert, Jangchud, Kamolwan, Jangchud, Anuvat, Charunuch, Chulaluck
Publikováno v:
In Agriculture and Natural Resources December 2018 52(6):550-556
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2018 76:103-112
Autor:
Chalermchaiwat, Parisut, Jangchud, Kamolwan, Jangchud, Anuvat, Charunuch, Chulaluck, Prinyawiwatkul, Witoon
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology November 2015 64(1):490-496
Autor:
Saynamphung Tongsai, Kamolwan Jangchud, Anuvat Jangchud, Benjarat Tepsongkroh, Sumitra Boonbumrung, Witoon Prinyawiwatkul
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 57:3116-3127
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vatthanakul, Suteera, Jangchud, Anuvat, Jangchud, Kamolwan, Therdthai, Nantawan, Wilkinson, Brian
Publikováno v:
In Food Quality and Preference April 2010 21(3):339-345