Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Jandlová, Marcela"'
Autor:
Jandlová, Marcela
The main aim of the thesis: Effect of sweetener, temperature and cooking time on the hydroxymethylfurfural selected bakery products, was to determine the amount of hy-droxymethylfurfural in sweeteners and dough and biscuits made from them. Sweeteners
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-362737
Autor:
Jandlová, Marcela1, Kumbár, Vojtěch2, Jarošová, Alžbeta1, Stará, Markéta1, Pytel, Roman1, Nedomová, Šárka1, Ondrušíková, Sylvie1 xjandlo1@node.mendelu.cz
Publikováno v:
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis. 2019, Vol. 67 Issue 3, p689-693. 5p.
Autor:
Jandlová, Marcela1 marcela.jandlova@mendelu.cz, Jarošová, Alžbeta1 alzbeta.jarosova@mendelu.cz, Kameník, Josef2 kamenikj@vfu.cz, Kumbár, Vojtěch3 vojtech.kumbar@mendelu.cz, Nedomová, Šárka1 sarka.nedomova@mendelu.cz
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2019, Vol. 13 Issue 1, p681-687. 7p.
Autor:
Jarošová, Alžbeta1 alzbeta.jarosova@mendelu.cz, Jandlová, Marcela1 marcela.jandlova@mendelu.cz, Kameník, Josef2 kamenikj@vfu.cz
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2019, Vol. 13 Issue 1, p622-627. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jandlová, Marcela1 marcela.jandlova@mendelu.cz, Lampíř, Lubomír2 lampir@af.czu.cz, Jarošová, Alžbeta1 alzbeta.jarosova@mendelu.cz, Pytel, Roman1 roman.pytel@mendelu.cz, Nedomová, Šárka1 sarka.nedomova@mendelu.cz, Ondrušíková, Sylvie1 sylvie.ondrusikova@mendelu.cz, Kumbár, Vojtěch3 vojtech.kumbar@mendelu.cz
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2018, Vol. 12 Issue 1, p650-656. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jandlová, Marcela
This bachelor thesis "Nutritional trends in the baker's branch" includes basic principles of healthy diet, it contains the issues of nutrition and health claims in the bakery industry. This work gives information about current market of bakery produc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2186::015729d0e5da45ea16bec6396b51dfb0
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-180043
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-180043
Publikováno v:
Materials Science Forum; May 2019, Vol. 955 Issue: 1 p80-85, 6p