Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Janardhanan, Rasmi"'
Autor:
Janardhanan, Rasmi a, Huerta-Leidenz, Nelson b, Ibañez, Francisco C. a, Beriain, Maria Jose a, ∗
Publikováno v:
In LWT 1 January 2023 173
Publikováno v:
In Meat Science June 2022 188
Publikováno v:
Applied Microbiology (2673-8007); Mar2024, Vol. 4 Issue 1, p496-509, 14p
Autor:
Janardhanan, Rasmi, Olarte, Carmen, Sanz, Susana, Rota, Carmina, Beriain, María José, 0000-0003-3733-4218, 0000-0001-6375-9784, 0000-0002-6662-6394
Publikováno v:
Foods; Volume 12; Issue 2; Pages: 289
The effect of carvacrol added to patties stored at 4 ◦C for 14 days, previously pressurized and vacuum-cooked (HPP-SVCOOK), was investigated. Three formulations were prepared (veal, plant-based product, and hybrid product). An emulsion made with ol
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e4d2ea6c8d90e10c2f42fd20cc6134af
https://investigacion.unirioja.es/documentos/63df0b036fdec82c4e7e066b
https://investigacion.unirioja.es/documentos/63df0b036fdec82c4e7e066b
Autor:
Janardhanan, Rasmi
Experimento/Capitulo 1. Se sabe que las tecnologías modernas como HPP y SVCOOK mejoran la calidad de la carne y los productos cárnicos. Experimento/Capitulo 2. Se estudió el efecto del procesado no térmico a alta presión hidrostática (HPP) y su
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2347::755aa611b8bce82b412927a4043e046b
https://hdl.handle.net/2454/45266
https://hdl.handle.net/2454/45266
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Janardhanan R; Institute for Innovation & Sustainable Food Chain Development, Universidad Pública de Navarra, Campus de Arrosadía, 31006 Pamplona, Spain., Olarte C; Departamento de Agricultura y Alimentación, Universidad de La Rioja, 26006 Logroño, Spain., Sanz S; Departamento de Agricultura y Alimentación, Universidad de La Rioja, 26006 Logroño, Spain., Rota C; Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos, Veterinary Faculty, Universidad Zaragoza, 50013 Zaragoza, Spain., Beriain MJ; Institute for Innovation & Sustainable Food Chain Development, Universidad Pública de Navarra, Campus de Arrosadía, 31006 Pamplona, Spain.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Jan 08; Vol. 12 (2). Date of Electronic Publication: 2023 Jan 08.