Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Janči T"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kulen je tradicionalni mesni proizvod s područja istočne Hrvatske koji se ubraja u fermentirane trajne kobasice. Tijekom procesiranja fer- mentiranih proizvoda odvijaju se brojne enzimske i neenzimske reakcije koje dovode do povećanja koncentracij
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::aa6d24dfa6f1ebce32fdd84c6d9fc12e
https://www.bib.irb.hr/849392
https://www.bib.irb.hr/849392
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
In our earlier studies impedance of thawed fish fillets was measured at frequencies from 1 Hz to 1 MHz and results indicated that measurements at frequencies near 1 MHz have a potential to differentiate fillets with different freezing histories. Howe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::7d6101096d877804606428222aa582dc
https://www.bib.irb.hr/557232
https://www.bib.irb.hr/557232
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
MESO; 2016, Vol. 18 Issue 2, p47-53, 7p