Zobrazeno 1 - 10
of 555
pro vyhledávání: '"Jalali, H."'
Autor:
Ghasemi, S., Alihosseini, M., Peymanirad, F., Jalali, H., Ketabi, S. A., Khoeini, F., Neek-Amal, M.
Publikováno v:
Physical Review B 101.18 (2020): 184202
The intercalated water into nanopores exhibits anomalous properties such as ultralow dielectric constant.~Multi-scale modeling and simulations are used to investigate the dielectric properties of various crystalline two-dimensional ices and bulk ices
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2005.14423
Publikováno v:
In Mechanical Systems and Signal Processing 15 May 2021 153
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fiyz̤, Vol 23, Iss 6, Pp 596-604 (2020)
Background: Lung cancer is one of the most common cancers. Herbal compounds have been considered for the treatment of cancer due to anticancer effects. Peel of Pomegranate (Punica granatum L.) has antioxidant and anticancer properties due to its phen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61740ec7c87042afb4b0db7058e3b235
Autor:
Tavassoly, M K, Jalali, H R
In this paper we try to introduce the ladder operators associated with the pseudoharmonic oscillator, after solving the corresponding Schr\"{o}dinger equation by using the factorization method. The obtained generalized raising and lowering operators
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1303.4105
Autor:
Jalali, H R, Tavassoly, M K
In this paper the factorization method is used in order to obtain the eigenvalues and eigenfunctions of a quantum particle confined in a one-dimensional infinite well. The output results from the mentioned approach allows us to explore an appropriate
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1303.4100
Publikováno v:
In Mechanical Systems and Signal Processing 15 August 2019 129:645-658
Publikováno v:
MOJ Food Processing & Technology. 11:21-24
The aim of this study was to investigate the antibacterial effects of hydroalcoholic extracts of turmeric, ginger and clove on food pathogens including Salmonella Typhimurium, Shigella Dysenteriae and E. coli. To determine the antimicrobial effects,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.