Zobrazeno 1 - 10
of 208
pro vyhledávání: '"Jakubczyk, Karolina"'
Autor:
Jakubczyk, Karolina1 (AUTHOR) karolina.jakubczyk@pum.edu.pl, Nowak, Anna2 (AUTHOR) anna.nowak@pum.edu.pl, Muzykiewicz-Szymańska, Anna2 (AUTHOR) anna.muzykiewicz@pum.edu.pl, Kucharski, Łukasz2 (AUTHOR), Szymczykowska, Kinga1 (AUTHOR) kinga.szymczykowska@pum.edu.pl, Janda-Milczarek, Katarzyna1 (AUTHOR) katarzyna.janda.milczarek@pum.edu.pl
Publikováno v:
Molecules. Mar2024, Vol. 29 Issue 5, p1018. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Biomedicine & Pharmacotherapy October 2021 142
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Janda Katarzyna, Jakubczyk Karolina, Łukomska Agnieszka, Baranowska-Bosiacka Irena, Rębacz-Maron Ewa, Dec Karolina, Kochman Joanna, Gutowska Izabela
Publikováno v:
Polish Journal of Chemical Technology, Vol 22, Iss 1, Pp 54-60 (2020)
Yerba mate is a source of biologically active substances. The aim was to determine whether the place of origin of Yerba and the brewing method have any influence on the levels of Ca, Mg and Fe and antioxidant activity of infusions. Samples were steep
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b09cb832ed5542308c6e7f11a0e8a462
Effect of extraction method on the antioxidative activity of ground elder (Aegopodium podagraria L.)
Autor:
Wróblewska Agnieszka, Janda Katarzyna, Makuch Edyta, Walasek Marika, Miądlicki Piotr, Jakubczyk Karolina
Publikováno v:
Polish Journal of Chemical Technology, Vol 21, Iss 3, Pp 13-18 (2019)
In this work the studies on the antioxidative properties of extracts from various morphotic parts of the ground elder (leaves, rhizomes, seeds and flowers) were presented. Moreover, the effect of different extraction methods (ultrasonic assisted extr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbf36cf85c6a4b5bb9bb153d836260b8