Zobrazeno 1 - 10
of 361
pro vyhledávání: '"Jakobsen, Jette"'
Autor:
Dunlop, Eleanor, Jakobsen, Jette, Jensen, Marie Bagge, Arcot, Jayashree, Qiao, Liang, Cunningham, Judy, Black, Lucinda J
Vitamin K is vital for normal blood coagulation, and may influence bone, neurological and vascular health. Data on the vitamin K content of Australian foods are limited, preventing estimation of vitamin K intakes in the Australian population. We meas
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2203.11402
Autor:
Chatzidimitriou, Eleni, Davis, Hannah, Baranski, Marcin, Jakobsen, Jette, Seal, Chris, Leifert, Carlo, Butler, Gillian
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 October 2024 454
Autor:
Konings, Erik, Gill, Brendon David, Jakobsen, Jette, Joseph, George, Campos-Giménez, Esther, Deborde, Jean-Luc, Wang, Wei, Buis, Ruben, Indyk, Harvey
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 September 2024 451
Autor:
Cardwell, Glenn, Bornman, Janet F., James, Anthony P., Daly, Alison, Dabos, Georgios, Adorno, Paul, Jakobsen, Jette, Dunlop, Eleanor, Black, Lucinda J.
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 October 2023 424
Autor:
Ložnjak Švarc, Petra, Jakobsen, Jette
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis September 2023 122
Autor:
Cardwell, Glenn, Bornman, Janet F., James, Anthony P., Daly, Alison, Strobel, Norbert, Jakobsen, Jette, Black, Lucinda J.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis January 2023 115
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 August 2022 385
Autor:
Ložnjak Švarc, Petra *, Jensen, Marie Bagge, Langwagen, Marija, Poulsen, Anders, Trolle, Ellen, Jakobsen, Jette
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis March 2022 106
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2022 5:306-312